![]() |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Cesareti Metehan'dan, İntikamı Atilla'dan, Destanı Bilgekağan'dan, Gücü Alpertunga'dan, Umudu Kürşad'dan, İnancı Alparslan'dan, Kararlığı Fetih'den, Mücadeleyi H.zMuhammet'(s.a.v) Öğrenenlere ,Bilenlere selam olsun..trkymtrkym |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Sevgililer bir birine nasıl bakar bilmem ama , Bir annenin evladına olan sevgininin üstüne sevgi tanımam ...!!trkym |
Alıntı:
|
Alıntı:
Babalar nasıl bakar ??? Dicektim ki...... Anneler yureği ile bakar ..can olur ,yar olur .. Babalar ,hem manevi hem maddi destek ile,yüreği yangın yeri olsada susarak bakar... Yazacak çok şey var bu konuda ,yinede ben dozunda bırakayım ...cicekver |
Simcacik sefkatli bir bakis anne yuregi resmi konusmaya gerek yok goruyorsunuz :):) |
Onlar ALLAHIN bir lütfü bizlere:) |
Söz konusu evlat olunca, heleki asker, polis olunca analık/babalık yarıştırmanın anlamı var mı?? Biri bütün merhametiyle şevkatiyle bakar, gözyaşını dökmekte mahsur görmez, diğerinin merhameti ya akmayan gözlerine vurur ya saçlarına, ya yorgun yüreğine...c* Rabbim iki cihanda aziz eylesin ellerinden öpülesi anne ve babaları...Asker yolu gözleyen, nöbetten gelecek diye eli yüreğinde bekleyen anne babalara eşlere güç kuvvet sabır versin... |
Alıntı:
|
Annesi ölene ''öksüz'' denir. Babası ölene ''yetim'' denir. Kocası ölene ''dul'' denir ; ama evladı ölene hiç bir şey denmez. Çünkü bu acıya isim bile konamaz !!! Cennet anaların ayaklarının altındadır ; Babaların ise omuzlarında.. Mekanınız Cennet Olsun... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Alıntı:
|
SAAT: 17:39 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.