![]() |
Kırçiçeğine sordum AYRILIK nedir Dediki filizlenen umutlarımın kırılışıdır Uçan kuşa sordum AYRILIK nedir Dediki esen yelle anlaştılar Yıldızlara sordum AYRILIK nedir Dediler güneşin ayla arasının açılışıdır Sordum yanan ateşe AYRILIK nedir Dediki duman olup meçhule gidişimdir Sazımın teline sordum AYRILIK nedir Dediki aşıkların bağrından kopan yanık sesdir Gecelerime sordum AYRILIK nedir Dediler benliğimi gündüze terkedişimdir Göz pınarlarıma sordum AYRILIK nedir Dediler yanaklarımızdan süzülen damlaçıklardır Toprağa sordum AYRILIK nedir Dediki nicelerini tatdım Hasrete sordum AYRILIK nedir DEDİKİ SORDUĞUN BENİM..? |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Belki çok dertlisin.. Belli yeter bittim diyorsun.. Belki kendinden geçmişsin.. Belki aglıyorsun.. DUY..! Rabbin sana söylüyor… sabredenlere mükafatları hesapsız ödenecektir… Belki de onca insanın arasında neden senin seçildiğini soruyorsun… Oysa… Rabbinin seçtikleri hep kıymetlidir…! |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Yanımda olsaydın anlatacak çok şeyim vardı sana. Belki de susardım saatler boyu; Konuşmam gereken hiçbir yerde konuşamadığım gibi. Tarık Tufan |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Efsunlu bakışlarını gizlemişsin yağışlarına Bütün damlaların kahverengi dökülüyor Az beyaza boyuyorsun yağdığın her yeri Sana kokuyor/seni kokuyor ıslaklığın Damla damla damlıyorsun yüreğime Sonra sele dönüp alıp götürüyorsun yüreğimi/her şeyimi ___Sen bana dökülüyorsun _____Ben sellerinde sürükleniyorum... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Sen say ki, Ben hiç ağlamadım Hiç ateşe tutmadım yüreğimi... |
Sevmek ; Nedensiz, Gözü Kapalı, Bir Gülüşüne Ömrünü Vermektir.. ♥ Sevmek ; Yanında Olmadığı Halde, SOL Yanında Hissedebilmektir.. Sevmek ; Damarlarında Akan Kan Gibi, Seni Yaşattığını düşünmektir.. ♥ Sevmek ; Uğruna Can Vermek Değil, Onun İçin Yaşamaktır.. Sevmek ; Dilin Konuşması Değil, Yüreğin Dile Gelmesidir.. |
Ne gönlün dilini bilen var,, Ne dilin gönlündekini.... |
Ne kadar uzun bakılır ki bir resme..? O kadar uzun baktım…. |
Ben seni soğuk ve yağmurlu bir günde düşünürken , gülüşündeki sıcaklığın içime dolupda ,Beni sardığı bir anda sevdim...!! |
SAAT: 06:57 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.