|
Konu Kimliği: Konu Sahibi su damlası,Açılış Tarihi: 06 Şubat 2021 (18:45), Konuya Son Cevap : 08 Eylül 2025 (12:34). Konuya 21 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:21 |
Durumu: ![]() Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | ![]() Dökmeye niyetim yok içimi__________________ zor sığdırdım zaten_______________
__________________ ![]() "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
![]() |
![]() | Mesaj No:22 |
Durumu: ![]() Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | ![]() Derinliğine sevdim, Utanmaz gönlümün aklanmaz kuşkularını Çılgınlığıma verdim, Uslanmaz yüreğimin akılsız tutkularını Çılgındım, aşkımı aradım Aşık'tım, nefreti kustum Sevgi'ydim, aşka küstüm Barış'tım, umuda düştüm Dost'tum, kendimi unuttum Arkadaş'tım, ayrı düştüm Sırdaş'tım, yalnızlığa bulaştım Sabır'dım, çaresizliğe koştum Yoruldum, vicdan azabı Duruldum, pişmanlık gazabı Başaramadım kini, tanıyamadım nefreti Şimdiden tez yok tokatladım hislerimi Ne yaptığımı bilsem mi iyi? Kararlarıma bulaşmış, dengesiz bir öfke parlar. Bağırdım! .. yaprak dökümü Sustum! .. iklim sonbahar?
__________________ ![]() "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
Medineweb Günün Resimli Duaları/medineweb | sessiz23 | Dua Bölümü | 97 | 23 Mart 2025 05:53 |
Dünden Bugüne Medineweb Ailesi& MedineWeb Net | Hâdimul İslam | Medineweb.net Videolar | 11 | 12Haziran 2023 23:17 |
Medineweb 2.sınıf HADİS dersi 3. ünite özeti ve soru cevap Medineweb | nurşen35 | Hadis | 16 | 30 Mart 2021 09:36 |
Medineweb 2.sınıf HADİS dersi 4. Ünite Özeti soru cevap Medineweb | nurşen35 | Hadis | 16 | 20 Nisan 2017 20:59 |
Medineweb 2.Sınıf HADİS Dersi 5. Ünite Özeti Medineweb | nurşen35 | Hadis | 5 | 20 Nisan 2017 20:57 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|