www.medineweb.net, ykleniyor... 'den beri Kesintisiz Yaynda.... |
|
Konu Kimlii: Konu Sahibi Esma_Nur,Al Tarihi: 13 ubat 2018 (08:39), Konuya Son Cevap : 17 ubat 2018 (17:09). Konuya 10 Mesaj yazld |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seenekler | Deerlendirme |
![]() | Mesaj No:1 |
Durumu: ![]() Medine No : 4458 yelik T.:
19 Ekim 2008 | ![]() SKANDAL!!! /medineweb orluda ertmene yaplan mutlaka duydunuz. grnce ne diyeceimi bilemedim ..renci klfna girmi bir soytar zavall rtmene ders anlatrken hi haketmei ekilde davranyor.kucaklayp kaldryor rtmenini zavall rtmen neye uradn arryor.''bana bir harf retenin krk yl klesi olurum'' diyen bir medeniyetin insanlaryz bu halemi geldik:( Farkndamsnz byk bir dengesizlk var ortada bir tarafda reciyi darp eden rtmen bir tarafda serseri rencisinin iren hareketlerine maruz kalanlar! benim srekli sylediim bir sz vardr..''herkes okumak zorunda deil bu memlejketin ameleye pazarcya bakkala 'da ihtiyac var yani illa lise okunacak diye bir zorunluluk yok okumuyorsa brakn zorla snf geirmenin alemi yoktur diye dnrm nacizane fikrim budur..eitim art evet ama insan olma eitimi art..arlkdan RABBME snrm.
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyumasa bile NSAN olduumuz iin SAYGI duymamz lazm... Ne MUTLU MSLMANIM DYENE.... |
![]() |
![]() | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
![]() | Gndem/ Manetler | Esma_Nur | 0 | 23 | 11 Temmuz 2025 08:05 |
![]() | Gndem/ Manetler | Esma_Nur | 2 | 78 | 16 Mays 2025 14:51 |
![]() | Serbest Krs | Hdimul slam | 1 | 141 | 11 Nisan 2025 07:05 |
![]() | Gndem/ Manetler | Esma_Nur | 0 | 124 | 22 ubat 2025 11:30 |
![]() | Forum Oyunlar | su damlas | 36 | 1307 | 20 ubat 2025 13:47 |
![]() | Mesaj No:2 |
Medineweb Ba Editr Durumu: ![]() Medine No : 14593 yelik T.:
15 Kasm 2011 | ![]()
orlu'da yaanan son olay gsterdi ki zorla gzellik te eitim de olmaz.. Bata Milli Eitim olmak zere veli, basn,yarg retmenden elini ekmeli.. retmene potansiyel sulu muamelesi yaplmaktan vazgeilmeli.. retmenin snftaki otoritesini zayiflatan btn uygulamalar terkedilmeli... Kesintisiz Zorunlu eitim bitmeli.. Okulu sokaa, okuma da gnl olmayanlarn mafyaya dnd mevcut yap sorgulanmal.. Mezkur olayda da grld gibi retmenin snfta rkek ku gibi gezdigi okullarda otoritenin retmen olduu anlaya geilmelidir.. Bu dnm yaplmaz ise gelecegimiz ve genlerimiz heba olup gidecek... ...... Zorunlu ve sorunlu eitimle okumayacak olanda zorla okula sokup adam olacak sandlar ama, retmenler hkmsz ve aresiz.Gerek varmyd retmenlerin itibarn bu kadar ayaklar altna almaya. retmenini, mdrn gzn krpmadan vurabilen, dveni zorla zorunlu eitim diye okula getirirsen kendi sistemini kurar. Zerre de pimanlk duymaz.retmenler baedemiyorlar.ocuktan getim.Ana babasylada uramak zorunda kalyorlar. Cumhurbakannn bir szne bakar. "Zorunlu eitim kaldrlsn.. Yaww bizim zamanmzda zorunlu eitim mi vard.)) " u fotoraf zorunluluu da sorunuda btn aklyla zetliyor |
![]() |
![]() | Mesaj No:3 |
19 Ekim 2008 | ![]()
Dier retmen arkadlarmizi konuya yorum yapmalari iin bekliyoruz.Birde eitimcilerimizden fikir alalim ![]()
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyumasa bile NSAN olduumuz iin SAYGI duymamz lazm... Ne MUTLU MSLMANIM DYENE.... |
![]() |
![]() | Mesaj No:4 |
Durumu: ![]() Medine No : 13402 yelik T.:
25 ubat 2011 | ![]()
ben 4 aylk tecrbemle sylyorum ki retmenler gerekten sabr tandan bile daha ileri derecede rencilere sabr ediyorlar dersi anlatrsn ben zaten bunlar biliyorum derler hadi u kelimenin anlamn syle dersin durup kalr konuyu anlatrken merak uyandrmak iin unun anlamn biliyor musunuz dersin ordan biri ne bilelim diye laf verir bir yerde dilin dolar kelimedeki harfi yanl sylersin glerler bir soru sorarlar ocua o an yardm etmeye alrm yoksa iyice aratrrm dersin bakalar birbirine beni bilgisiz grp fsldap glrler o kadar grlt arasnda rencilere sesini duyurmak iin sesini ykseltirsin ok baryor olursun veya ordan biri saygsz ekilde kulan kapatr bir konuda arrsn veya kitapdaki bilgiyi yanl hatrlarsn ocuklarn bir ksm kar bir ey bilmiyor diye hem seslice yzne sylerler hem de glrler bunlar imdi aklma gelen olumsuzluklar daha birok ey yaadm ocuklara sylyorum bilgileri bu sene rettiimi eksiim olabilir her eyi bilmem mmkn deil diye ama donanml olabilmek iin onlarn sorusu zerinden aratrma yapyorum kendim baka dini konularda aratrma yapyorum ayete hadise bakyorum konular retebilmek iin elimden gelen abay gsteriyorum snf ii otoritemi kaba kuvvete bavurmadan yapyorum konuyu ok uzattm biliyorum ama retmenin ne yazk ki deeri kalmam ocuklar sadece not derdinde ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:5 |
19 Ekim 2008 | ![]()
Yaadiklarinizi bizimle paylastiiniz teekkrler gknur hocam Allah yardimciniz olsun ..Tm mmetin genliine uur versin Mevlam..
![]() |
![]() | Mesaj No:6 |
Durumu: ![]() Medine No : 38944 yelik T.:
09 ubat 2014 | ![]()
Lise talebelerinin eitimiyle ilgilenmek gerekten zor bir grev. lk dnem talebelerin sadece talebe uurunu yerletirmek iin almalarmz oluyor. Artk sistem talebenin yannda olduundan BEP raporu almak kolaylat. Biraz derslerden sklsalar bep raporu alarak artk raporum var benim istediim gibi davranr, istediim her eyi yapabilirim, havasnda olduundan o rapora sahip olanlar snfda brakamyoruz, yasak nk. Ortaokuldan lise dnemine gei yaptklarnda ilk ve orta okulda alamadklar disiplin yznden lise dneminde bocalyorlar. lk grev anmda Esma hocam sizinde bahsettiiniz saygsz bir talebemiz vard. retmen snfa girdiinde kabaday gibi davranan retmenle birlikte snfda tur atan , o da yetmiyormu gibi retmenin onu grmedii kede retmenini taklit eden.. Zor bir ocuktu. Fakat ununda altn izmek isterim. Suu talebelerimizde aramamalyz. Temelde kaynaklanan skntlardan dolay ocuklarn agrasif ve pisikolojilerinin bozuk olmalarndan yaadklar durum oysa ki.. Ailelerin birbirleriyle iletiimlerinin kt olmas , ocuun ailede yetimesi gerek bir birey olmasn engellemekte. Btn bu skntlar yaayan ocuk kendini en ok rahat hissettii okul ortamnda yapmak istedii hereyi uygulamaya almakta.. Herzaman sylerim ailenin ocuun eitiminde byk bir nemi vardr. Kiiliini bulmalarnda anne ve babann eitiminin pay byk.. Byle skntlar olan ocuklar Rehberlik ad altnda psikolog olan grevli retmenimize ynlendiriyoruz. Hem sakin, hem anlayl ,hemde ailede gremedikleri sevgiyi retmenlerinden grdnde psikolojileri bir nebzede olsa dzelmeye balyor. Bu ekilde bir ok talebelerimizi topluma kazandrdk. Tabiki ailelerinden aldmz destekle. Uygulanmas gerekenleri ailelerle de ayrca grerek aabiliyoruz. retmenine saygsz davranan talebenin videosunu izlediimde tek sorun sevgisizlik ,diye dndm... Evlatlarnza sevgi ve sorumluluk alayn.. Ltfen evlatlarnza sevginizi esirgemeyin. Sevgiyle tamir edilemeyecek hi bir engel yoktur..
__________________ O (cc)NA SIINMAK AYRICALIKTIR |
![]() |
![]() | Mesaj No:7 |
Durumu: ![]() Medine No : 13402 yelik T.:
25 ubat 2011 | ![]()
nuren evet aile evre sevgisizlik faktrleri var ama duygusuz nesil yetiiyor baz ocuklar var ki saygszlk uursuzluk iliklerine ilemi her ocukda bu ie yarasa keke retmen olarak elinden geleni yaparz baz eyleri grmezden geliriz bazen idarecilerden yardm alrz bazen rehberlie gndeririz orluda retmene yaplan zlerek videodan yeni bakabildim maallah retmen sabrlym retmen vursayd retmen kt biri olurdu rencinin psikolojisi bozulur dvlmez diyenlere ben yle diyorum ya bu retmenin psikolojisi ne olacak yanl anlalmasn ben eitimde dayaa karym baka ceza yntemleriyle ocuklar dize getirilir bir rencim bana yle yapsayd bata kzardm durmuyorsa snftan karrdm baktm kmyor veya idareciyi telefonla arar alp gtrmesini sylerdim snftan duygusuz ahlaktan yoksun bu renciler utanmadan retmeni kameraya ekiyor ben rencilerim ok marrsa artk diyorum ki beni retmen olarak grmyorsanz ben sizin yaca bynzm bana sayg duyun diyorum ok saygl gzmn iine acaba ne anlatacak diye bakan rencilerim de ok bir de yaramazl had safhada rencilerim var ben retmen olarak rencilerimi ok seviyorum onlar iyilike ikaz ediyorum dersime hazrlanp gidiyorum haddi aan olursa ben cezam veririm en kabadaysna basit bir ceza bile korkutuyor ocuk otoritenin ve sevdiinin farknda olsun iler biraz daha kolaylayor |
![]() |
![]() | Mesaj No:8 |
Medineweb Site Yneticisi Durumu: ![]() Medine No : 1 yelik T.:
14Haziran 2007 | ![]()
ocuk eitimi anne karnnda balar. Annenin fikri ruhi sosyal kalitesi ocuun ta kendisidir. Onun iin ana dil ana kuca ana yrei ana okulu tabirleri mehurdur. Baba kalitesi ne kadar pozitif olursa olsun ocua bir noktaya kadar etken olur. Anne hamilelikten ocuun ergenliine kadar tartmasz bir etken olduu bilim/ilim ve dini adan ilgili alimlerin ortak noktasdr. Bu srete ocuk kaliteyi anneden alr zellikle kz ocuklar. Bu sreci salksz atlatan ocuun tahribat ileriki pozitif katk salayan eitimlerinde hayli zorlanacaktr. Yine bu sreci salkl atlatan ocuun ileriki negatif katk salayan eitimlerinde tahribat ihtimallerini minimuma indirir. anne ve babadan yani aileden sonra okul hayat balar. Okul hayat ocuun gemite ailesinden aldklarna gre ekillenir. Sorumsuz yetien ocuk okulda bunun dozajn artracaktr. Sorumlu yetien ocuk bu srele mcadele ederek olgunlaacaktr. Okul yani eitim hayatndaki mfredat maalesef tm zere kuruludur. slam'n ilk ve en nemli emri OKU ama BESMELE ile...yani Allah 'sz deil Allah'l bir eitim...vahy gzetiminde olmayan BESMELESZ eitim tmdr. nk vahiy gzetiminde yetien bir ocuk anne baba retmen ve evre sayg sevgisini ibadet bilir. u da var ki asrmzdaki tm canavarlar o kadar ok ve acmasz ki, en kaliteli aile bile aresizce ocuun dt dejenereyi tm izlemektedir. Dijital ve grsel evre ocuu alabora etmeyi baarmaktadr maalesef...1970 li ylarda yetienler 1980 li yllarda yetiene gre hayl ansldr.1990 sonras nesil adete binbir eytanla kar karya kalarak tlmektedir.1970 lerde eytan 1 iken imdi bindir... okul dersen daha da vahim...tesettrsz maneviyat sz ilimsiz kadnlarn din derslerine girmesi...din dersleri mfredat daha da vahim. Ezberle ihlasla fatihay oku sbhanekey ren yeilay kzlay orman haftasn sevgililer gnn anneler gnn babalar gnn TAMAMDIR DNDAR OLDUN! tm sistemi ile yle dindar bir nesil retildi ki artk mcahide Mslman kzlarnn binlerce takipisi beenicisi oldu...besmele yerine selfie eken neslimiz oldu. Anne babaya f bile deme emri unutuldu yerine huzur evleri gz yal aresizler kesimi oluturuldu....byklerine hrmet kklerine efkat gstermeyen bizden deildir emri unutuldu. yerine bunaklar bilmezler anlamazlar geri kafallar olarak grlen huzur evine braklmas bir an nce lmesi beklenen atalarmz olutu...babasna ay kahve yapan kz gitti.yerine baba bana da ay koysana ya diyen bir nesil retildi...srt dndnde erkek mi kadn m belirsiz ne olduu bilinmeyen canice alanan kimyas ile oynanan canllar retildi... kimyas ile oynanan, canice eitilen, Allah' sz bir kafa yaps tamas gerekir zehrini enjekte eden bir tm sistemi, bu tmle yetien bir evre, dahas sorumsuzluun umarszln ahlakszln bir ilerisi dijital sanal dnya....bu ocuk masum asl katiller biziz biz....her ocuk masum doar. Onu Yahudi Hristiyan veya Mslman yapan biz deil miyiz? atasna alayanlar gitti atasn alatanlar geldi....dinini yaayanlar gitti dinini renenler geldi....dindarlar gitti dinidarlar geldi...evde kayn pederinden babasndan saknan kz/gelin gitti sokaa alanlar geldi...sokaktaki Hristiyan kz maria ile Mslman kz Meryem fark kalmad...corcun da kpesi var ali nin de....mariann da takipisi var meryemin de...sosyal ve reel dnyada mariayda beenen inceleyen ok meryemin de yle....mariannda flrt var meryeminde...corc pazarda toni cumarteside ali cumada ibadet eder.... namaz m? oru mu? tesettr m? takva m? ileride olur efendim...
__________________ ![]() Bykler fikirleri,Ortalar olaylar,Kkler kiileri tartr. |
![]() |
![]() | Mesaj No:9 |
Durumu: ![]() Medine No : 680 yelik T.:
25 Aralk 2007 | ![]() Bu yazlanlar annelere abart yklenmek olmu. Koca Firavun ise Asiye ana ne yapabilir? deprem olsa sorumlu kadnlar. Kresel snma da bizim suumuz. tamam annelerin grevleri ve sorumluluklar ok nemlidir. Ya babalar? bostan korkuluu mu? Umarm yine feminist ilan edilmem! |
![]() |
![]() | Mesaj No:10 |
19 Ekim 2008 | ![]()
Hocalarim tecrubelerinizi bizimle paylasdiginizdan dolayi Allah razi olsun..bu tr rencilere iyi bir ceza verilmesi taraftariyim adamakilli ceza verildiinde dier rencilerede ders olur ve rtmenlerde airliini koymalidir diye dnrm
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Kii okuyor. (0 ye ve 1 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Balklar | Konuyu Balatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
Medineweb 2.snf HADS dersi 3. nite zeti ve soru cevap Medineweb | nuren35 | Hadis | 16 | 30 Mart 2021 09:36 |
Yunanistan'n Skandal Kararna Tepki | nuren35 | Gndem/ Manetler | 1 | 22 Austos 2018 23:29 |
S. Aabistan'dan Medine'ye Skandal Yasak! | Hdimul slam | Gndem/ Manetler | 1 | 04 Mays 2018 18:52 |
Hedefte Trkiye Var! Arap Birlii'nden Skandal Karar | nuren35 | Gndem/ Manetler | 0 | 15 Nisan 2018 15:12 |
Emniyet'te Byk Skandal! | Yitiksevda | slami Haberler | 1 | 28 Temmuz 2012 14:13 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Þerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|