![]() |
Şehit Abdullah'dan Mektup Anne bir ışık görüyorum hemde camilerde yanan kandiller gibi . anne bugün ragaib kandili kandiliniz mübarek olsun . Müezzin sela veriyor . . Kandile gidecek herkes . Ragaib kandiline ismiyle müsemma .regaib; rağbet edilen arzulanan şey istenilen şey Bende hep arzu ediyorum . İstiyorum, rağbet ediyorum. Kaç ragaib geçti aylardır yıllardır oma olmuyor şehit olmayı istiyorum anne Hocalar hep söylerdi ragaib gecesinde rağbet edilen şeyi Allah verir diye . Bende istiyorum şehit olmayı . Böyle düşünüyorum diye kızma bana anacım. Birileri beni çağırıyor , çok uzaklardan seslerini duyuyorum anne . Sanki bu kandil olacak gibi. Hani anne sana telefonda biri var demiştim izinde nişan yaparız diye .. belkide olmayacak . Ama ben onu cennette bekliyor olacam Işık demiştim ya anne yavaş yavaş o ışıkta sönüyor, vücudumda bir ısı , nefesim daralıyor ... Ahhh anne gördüklerimi bir görsen Birileri bana bağırıyor hadi Abdullah gelmiyor musun . İftara seni bekliyoruz. Bugün kandil olduğu için oruçluydum anne . Arkadaşlarla iftar edeceğiz beni bekliyorlar. Ben dünyada niyet ettim ahirette iftar ettim . Yine hangi duayı okudun anne rağbet edileni Allah veriyormuş . Vesselam Şehit Abdullah |
SAAT: 18:53 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.