![]() |
Sivas İstanbul'a taşınmış Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) 2022 yılına ilişkin Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi sonuçlarından elde edilen bilgilere göre Türkiye’de yaşayan Sivaslı sayısı 1 milyon 976 bin 586 kişi olarak kayıtlara geçti. İstanbul’da yaşayan Sivaslı sayısı ise Sivas’ın nüfusunu aştı. Son verilerine göre Sivas'ta yaşayan kişi sayısı 634 bin 924 kişi, Sivas'ta yaşayan Sivas nüfusuna kayıtlı kişi sayısı ise 556 bin 942 kişi olarak açıklandı. Nüfusu 16 milyona yaklaşan İstanbul'da yaşayan Sivas kütüğüne kayıtlı kişi sayısı da 765 bin 784 kişi olarak belirtildi. Sivaslılar Sivasta yokgülümseyen000 |
Su damlası editim Sivas sana emanetgülümseyen000 millet terketmiş şhri niye terketmişler şehirlerinidüssünceli000 |
Alıntı:
Ilçelèrde olanlar dr sıkıntısı çekince sivasa taşınıyo ..yollar uzun sıkıntılı kış gelince .Hepsi bir arada olsun diye taşınmışlardır cicekver Ekliyebiliyorsun sen Sivas gemin beli de bir resim veya video ekle kartal .kuş bakışı bak bakalım yollara gülümseyen000 |
İstanbul'a Sivaslı müteciler dolmuş. Gònderin şunları memleketlerinegülümseyen000 İşsizlik başta geliyordur. Soğuk buz çetin iklim şartı ulaşım zorluğu. Ama bir şehir böylede terkedilmezki:) Sivaslilardan sonra Giresunlu veya Tranzonluların olma olasılığı yüksek:) Dediğin yere baktım nefesim kesildi:) |
Alıntı:
Sivas mülteci derken ? Ne istiyon sivas'lılardan kartal gülümseyen000 Buraya da ekleseydin ya resmi .. Esma ablan da sivas' lı benim yazamadıklarımı yazar cvb bile veremezsin /cic/ek/gülümseyen000 |
Sivaslı damarı tuttu zarif su damlasının eywah eywahcicekver Yok ya hani suriyelileri derlerdiya o açıdan yaw. Suriyelilerden çok sivaslı var baksana İstanbul'da gülümseyen000 buyurun baş döndüren gecit vermeyen geçit [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
O memleket damarı herkezde var ..Sen nasıl koskaca istanbul'una kabul etmeyişin gibi gülümseyen000 Neyse memleketimin asil yolları (:şu güzellik hiç bir yerde yok bence .Şu renklere bir bak cezbeder insanı .O yol arasında bir yer var suyu yaz kış buz gibidir en doğalından . İçme suyu almak için gideriz . Bugün yine gideyim özlemişim sanki oraları cicekver |
Oda bir şeymi kâbede bile biz çoğunluğuz türklerin içinde hacda kaç tane çıkdı krşıma:))Sivaslılar dünyanın her yerinde:))) hem ne demişler istanbulda sivaslılar dünyada türkler çoğunlukda :))) |
Forumu unutmayın forumda da çoğunluk sizde.)) Bir Kürtler vardı birde Sivaslılar. Trabzonlular yok hayret.))) trkym İlk kez duyuyorum memlekette bu kadar yoğun Sivaslı olduğunu kusura bakmayın Sivaslılar.))) İzmirli adam 58 plaka araba almış. Trafikte sellektör yakan mı dersin, kornaya basan mı? Adam her seferinde ne hata yaptım, diye düşünürken, hepsinin Sivaslı olduğunu, aracında bir sorun olmadığını çok sonra anlamış:))) Çok güldüm)) |
SAAT: 12:34 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.