www.medineweb.net, ykleniyor... 'den beri Kesintisiz Yaynda.... |
|
Konu Kimlii: Konu Sahibi Kara Kartal,Al Tarihi: 24 Ekim 2024 (19:24), Konuya Son Cevap : 27 Ekim 2024 (20:43). Konuya 10 Mesaj yazld |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seenekler | Deerlendirme |
![]() | Mesaj No:1 |
Durumu: ![]() Medine No : 59105 yelik T.:
03 ubat 2018 | ![]() Bu szleri muhalefet sylemedi valla Baheli syledi calan mraldan alnsn, DEMin grup krssnden hitap etsin, silahlarn susmasn, terre son verilmesini istesin. Ayrca umut hakk ynteminden yararlanarak calana tecrit uygulamas da sona erebilir. Bu ar Baheliye ait. Baheli Cumhur ttifak orta. DEMlilerle el skma iini de o balatt. zm srecinde en etin muhalefeti Baheli yapmt, o gnler Erdoana calan asmas iin yal urgan atld gnlerdi, bugn ise calan gelsin Mecliste konusun gibi radikal bir k Erdoan stlenmek istememi, kestaneleri ateten alma grevine Baheli soyundurulmu olabilir mi? Bahelinin kndaki calan alm bir sredir Tecrit kalksn kampanyas yrten DEMlileri heyecanlandrd. Ancak Baheli, calana bonkr bir almda bulunurken Edirne ve Kandili dlayan kaytlar dt. Belli ki mraldan bahsederken bir Edirne taknts dolayor ttifakn dnyasnda Daha nce de Erdoan Demirtan mahalli seimlerdekii roln eletirirken Edirne mralya hesap verecek ifadesini kullanmt. Nasl bir hesapt, nasl edinilmiti bu mral hesab Erdoan tarafndan, soru olarak kalmt. a.t Babacan, partisinin kongresi sonras yeni ynetimle yapt ilk toplantda, lkenin gelecei iin nemli mesajlar verdi. Trkiyenin eski siyasi yaralarla ilerleyip ilerlemeyecei ya da yeni bir yol seip semeyecei konusunda karar verilmesi gerektiini dile getiren Babacan, u ifadeleri kulland: 'TRKYE YEN BR YOL AYRIMINDA' Trkiye yeni bir yol ayrmyla kar karya. nmzde iki seenek var: Ya eski sorunlarla, eski siyasetin am olduu yaralarla devam edeceiz ya da Cumhuriyetin 102. ylnda kendimize yeni bir yol seeceiz. Eski meselelerle enerjimizi tketmek yerine, akla ve saduyuya gvenerek yeni bir Trkiye iin almalyz. Gelecee, zgvenle bakmal ve yarnlar iin salam admlar atmalyz. Babacan, 1 Ekimden bu yana yaplanlarn ve sylenenlerin bir samimiyet testinden gemediini savundu. ktidarn taktiksel bir oyun iinde olabileceine iaret ederek, Bahelinin aklamalarnn arkasnda ciddi bir strateji olup olmadn sorgulad. Bu kadar byk U dnlerinin gven zedelediini belirten Babacan, unlar kaydetti: 'ERDOAN, ORTAININ SZLERNE AIKLIK GETRMEL' ktidarn yapt, Mecliste sadece 360 veya 400 saysn yakalamaya ynelik bir taktik midir bilmiyoruz. Bahelinin szlerinin ardnda devlet kurumlarnn alt bir strateji var m, bilmiyoruz. Ve gvenmiyoruz. Eer zm iin samimi bir aba varsa, toplumun sinir ularna dokunarak bu yaplamaz. Madem zm yeri Meclistir, Cumhur ttifak gelip Bahelinin ne kastettiini aklamaldr. Sayn Erdoan, ortann szlerine aklk getirmelidir. Babacan, terrle mcadelede kapsaml bir yaklam gerektiini de vurgulad. Silahl mcadelenin nemli olduunu ancak tek bana yeterli olmadn ifade eden Babacan, terrle mcadelede siyasi zmlerin de devreye alnmas gerektiini u szlerle dile getirdi: 'SLAHLA MCADELE YETERL DEL' Silahl bir rgtle mcadele, mutlaka silahl glerle yaplr. Ancak yalnzca silahla olmaz. rgtn varln ortadan kaldrmak iin kapsaml bir strateji gerekir. Bunca yl boyunca hep ilkelerimizle ve siyasi ahlakmzla hareket ettik. nanmadmz hibir eyi sylemedik, bugn sylediimizi yarn inkr etmedik.
__________________ Ben yalnzca sevdiklerimden korkarm. nk beni sadece onlar incitebilirler ![]() |
![]() |
![]() | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
![]() | Gndem/ Manetler | Kara Kartal | 1 | 20 | 16 Temmuz 2025 17:47 |
![]() | Tebli-rad-Vaaz-Hutbe-Nasihat | Esma_Nur | 1 | 83 | 13Haziran 2025 11:48 |
![]() | Gndem/ Manetler | Kara Kartal | 2 | 90 | 10Haziran 2025 23:25 |
![]() | Gndem/ Manetler | Hdimul slam | 1 | 77 | 06Haziran 2025 19:31 |
![]() | Tebli-rad-Vaaz-Hutbe-Nasihat | Kara Kartal | 0 | 66 | 06Haziran 2025 19:05 |
![]() | Mesaj No:2 |
03 ubat 2018 | ![]()
Bakanm kesinlikle bi aklama getirmeli kafamz fena orba oldu. Bu kulaklar neler duydu imdi neler duyuyor ![]()
__________________ Ben yalnzca sevdiklerimden korkarm. nk beni sadece onlar incitebilirler ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:3 |
Medineweb Ba Editr Durumu: ![]() Medine No : 14593 yelik T.:
15 Kasm 2011 | ![]()
Yalnz ekonomiden hukuka siyaset, eitim, salk, gda, retim, tketim, gvenlik her alanda zmszlkler lkesi olduk, bize bir zm sreci gerekiyor ![]() lke olarak mide bulants, ba dnmesi, kusma, anksiyete ikayetleri artm meer sebep Baheli'nin bu klar imi ![]() zmse zm zsnler artk. Bunca zaman niye durdunuz, zme niye omak soktunuz?dicem gemi zaman olacak.. Naslsa zmeye de sorun oluturmaya da kendileri karar veriyorlar. ki yzl rezil siyasetleri tam olarak yle; Apo ipini elinde tut, istediin zaman gevet, istediin zaman sk baktn bouluyor biraz gevet sakn lmesine de zlmesine de izin verme ![]() ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:4 |
03 ubat 2018 | ![]()
Delirmemiz an meselesi apla 2022 de chp ne demi bak ![]() Kldarolu iktidar olduklarnda Demirta' ve Kavala'y serbest brakacakm. Sorarm sana, calan canisini de serbest brakacak msn?" Biz bilmeyiz vaktiyle yle bii demi Genler bilmez. 25 yl nce Devlet Baheli siyasete ilk olarak "calan' idam edeceim" diyerek girmiti. Sonra idam kaldrd, imdi "Mecliste konusun" diyor Baheli, "AKP ve Erdoan, PKK kadar tehlikeli" diyeli 2 yl, "PKK kadar tehlikeli" insanlarla ittifak kural birka gn oldu. TARH 2015 Baheli'nin bar sreci iin sarfettii szler Pkk nin silahlara veda etmesi hayal rn, Trk milletini aldatmaya ynelik temelsiz bi politikadr. Deyip eletirilerini sert ekilde sralam. 2007 de urgan frlatm mecliste. Bahelinin son yirmi ylda lkenin kaderini deitiren klar!!! 2002- Erken Seim Talebi- AKP Dneminin Balamas 2015- 7 Haziranda Koalisyon Teklifinin Reddedilmesi- Seimi kaybeden AKPnin yeniden iktidar olmas 2016- Bakanlk Sistemi Anayasa Deiikliinin Meclise getirilmesi- Tek Adam rejiminin kurulmas 2024- calana Mecliste Konuma Teklifi- ???
![]() |
![]() | Mesaj No:5 |
Durumu: ![]() Medine No : 62825 yelik T.:
12 Ekim 2023 | ![]()
Sadece akl salnz korumanz iin sylyorum: Atatrk'n Genlie Hitabesinde zel bir paragraf var; onu okuyun, mevzuyu anlayacaksnz. Art: halk ynetimlerinde kullanlan maniplasyon teknikleri nelerdir diye de aratrn. lkenin gidiatnn neden byle olduunu anlaynca mide bulantnz geecektir. Ancak daha tesi iin daha baka farkndalklar gerek, onlar burada yazmayaym; nitekim arif olanlar anlar, olmayanlarn ise kendi iyilikleri iin duymamas daha iyi : )
__________________ Rahman ve Rahim olan Allah'n adyla "Andolsun biz bu Kuran, iyice anlalp t alnabilmesi iin kolaylatrdk. O halde dnp t alacak kimse yok mu?" [Kamer Suresi 17, 22, 32 ve 40. Ayetler] |
![]() |
![]() | Mesaj No:6 |
03 ubat 2018 | ![]()
O farkndalklari yazman daha iyi olmaz m? Belki bizde biilerin farkindayizdir diyemiyozdur ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() | Mesaj No:7 | |
Durumu: ![]() Medine No : 62825 yelik T.:
12 Ekim 2023 | ![]() Alnt:
Buna binaen yolu gsteriyorum, ancak yolu yrmeyi insanlara brakyorum... Aklnz zgr brakn, ve bilin ki: grdnz sandnz ey aslnda gerein ta kendisi. Aksini ispat iin kendinizi zorlamayn, nk midenizi bulandran ey grdkleriniz deil; grdklerinizin "grdnz gibi olmamas" iin izahat arayp durmanz. Kark m oldu yine? Bilmem : ) Aka sylersek birok adan olmuyor, ama unu tekraren syleyeyim: her ey olduka ak. Kendinize gvenin, anladklarnz doru : )
__________________ Rahman ve Rahim olan Allah'n adyla "Andolsun biz bu Kuran, iyice anlalp t alnabilmesi iin kolaylatrdk. O halde dnp t alacak kimse yok mu?" [Kamer Suresi 17, 22, 32 ve 40. Ayetler] | |
![]() |
![]() | Mesaj No:8 |
15 Kasm 2011 | ![]()
Vasat ve Kartal ahi alma bambaka soluk getiriyorsunuz nefis😄 Derinlerde grnmeyende geziyoruz. Derinlik peindeyiz ![]() Bazen midemizi bulandran ey gerekten mide bulandrc olduundandr. Belki btn bunlar siyaset intolarans olanlar daha fazla etkiliyordur ![]() ![]() Faist, rk, mezhepi, etnik, kltrel, dilsel, tensel milliyeti; ayrmclk ve stnlk, hamaset peinde koan, aznn suyu akan herkese alerjimiz var. Allah Rasulunun veda hutbesindeki vurucu seslenii, Fitne, ayrlk, kardei kardee dman etme yolunda Kurani ifadeler tek ifa kaynamz" Dinlerini para para edenler, gurup gurup ayranlar..." gibi olmayn "Mminler ancak kardetir"... |
![]() |
![]() | Mesaj No:9 |
15 Kasm 2011 | ![]()
Misafir takipilerimiz; Konularmza misafir olarak direk girip mesaj yazabilir, yorum yapabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:10 |
Medineweb Site Yneticisi Durumu: ![]() Medine No : 1 yelik T.:
14Haziran 2007 | ![]()
enver paa; 1907 de ekiyadr. 1908 de hrriyet kahraman. 1914 te bakomutan vekili. 1918 de srgn. 1923 te vatan haini. ve tarihteki gncel durumu; gazi. fetullah glen; 1946 da imam ocuu 1950 de hafz bir talebe 1955 te bedizzaman talebesi 1959 da edirnede krklarei ve izmirde vaiz 1960 sonras 200 okul 150 milyar dolar sahibi 1980 sonras tm siyasilerin gzdesi byk bir mrid 1990 sonras uluslar aras bir akil turancln piri 2002 sonras hocaefendi hazretleri trkl trkey yayma kahraman 2005 eli plesi ggr bir veli evliya 2010 sonras srgn bir pheli 2016 sonras terrist 2024 lanetli geberesi ajan hain erefsiz vatansz. krtler; 1923 de vatann asl sahibi sadk kavim 1930 da en iyi krt l krttr. 1940 da krt katliamlar dersim geli zila vs 1950 kart kurt da trkleri 1960 canm cicim din kardalar 1970 ermeni dllerine lm 1980 terristler solcular 1990 krolar aptallar salakolar 2000 krte alamak glmek yasak 2010 krtler kardeimizdir zelim u sorunlarmz 2015 krtler pkk ldr yediden yetmie gvenilmez terristtirler. 2020 krt vatann asl sahibidir 2022 krtler bakan bile olur ama krt olamaz 2024 apo selo canm kardeim gel meclise zledik.her ceviz yuvarlaktr her yuvarlak ceviz deildir.her krt trktr her krt insan deildir. kk bir not; bir hastamn tedavisi iin bir sre hastanede refakat idim.hastanenin mescidinde namaz vakitlerinde cemaate namaz kldrmtm.tedavi sreci bittiinde hastane sakinlerine veda ederken...bir doktor sormutu hocam nereye gidiyorsun sevdik seni.memlekete gidiyorum.krtmsn yoksa? evet krdm. eyvahh bir aydr bir krdn arkasnda namaz kldm.hepsini kaza etmem lazm. .)
__________________ ![]() Bykler fikirleri,Ortalar olaylar,Kkler kiileri tartr. |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Kii okuyor. (0 ye ve 1 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Balklar | Konuyu Balatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
Telefon akas valla ben ldrmedim abi :)/medineweb | suhtem | Videolar/Slaytlar | 13 | 03Haziran 2025 23:20 |
Valla ben hibir ey grmedim, ama benim hanm grd sanyorum..:) | enderhafzm | Fkralar-Hikayeler | 5 | 07 Ekim 2024 12:31 |
Tutamayacanz szleri vermeyin ve piman olucanz szleri sylemeyin !! | dua dilencisi | Resim/Karikatr | 4 | 07 Mart 2022 22:51 |
Ayna Syledi Ben Sustum.. | Belgin | iirler ve airler | 3 | 13 Ocak 2022 18:03 |
Szn gzelini syledi hansa (r.a) | MusabBinumeyr | Ashab-Kiram(r.a) | 2 | 11Haziran 2012 23:36 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Þerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|