|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Kara Kartal,Açılış Tarihi: 21 Ocak 2025 (18:42), Konuya Son Cevap : 23 Ocak 2025 (20:03). Konuya 11 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:1 |
Durumu: ![]() Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 | ![]() Kartalkaya da yandık Restoranda çıktı tüm oteli sardı! Kartalkaya'da yandık: 66 canımızı kaybettik, 51 yaralı! Bolu Kartalkaya'daki Grand Kartal Otel'de, saat: 03.30'da çıkan yangın faciaya neden oldu. Yangının ardından olay yerinde açıklamada bulunan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "66 canımızı kaybettik, 51 vatandaşımız yaralandı" diye konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan yayınladığı mesajda, "Bizim de ilk andan beri ilgili kurumlarımız vasıtasıyla yakından takip ettiğimiz ve soruşturmaların derhâl başlatıldığı bu elim hadiseden etkilenen tüm kardeşlerime ve Bolu'muza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum" dedi. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, yangınla ilgili 6 Cumhuriyet savcısı görevlendirildiğini, 5 kişilik bilirkişi heyeti oluşturulduğunu bildirdi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan da, 4 başmüfettiş görevlendirildiğini açıkladı. Yangının 4'üncü kattaki restoran bölümünde başladığı ve üst katlara sıçradığı belirtildi. Söndürme çalışmasının devam ettiği otelde odaların tek tek kontrol edildiği öğrenildi. Ahşap mimariye sahip otelin çökebileceği uyarısında da bulunuldu. 238 kişilik otelin yangınında morglar yetersiz kaldı cenazeler soğuk hava depolarına kaldırıldı. Türkiye yasa boğuldu. Denetimsizlik, usulsüzlük kime neyin hesabını soracaksınız? Acımız çok büyük başımız sağolsun ![]() Çok çok acı insan hikâyeleri kaldı geriye ![]()
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler ![]() |
![]() |
![]() | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
![]() | Yaşam/Kültür/Sanat | Sükutu-Ezber | 6 | 98 | 10 Şubat 2025 16:37 |
![]() | Psikoloji | Vasat | 1 | 59 | 06 Şubat 2025 12:20 |
![]() | Gündem/ Manşetler | Kara Kartal | 0 | 45 | 02 Şubat 2025 19:57 |
![]() | Üç Aylar / Kandiller | Kara Kartal | 4 | 112 | 26 Ocak 2025 20:01 |
![]() | Gündem/ Manşetler | Kara Kartal | 11 | 284 | 21 Ocak 2025 18:42 |
![]() | Mesaj No:2 |
Durumu: ![]() Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | ![]()
Çoğu insan sömestr tatili için gitmişdir. Geceliğine 38 bin₺ ödenmiş bu otelin yani kıytırık bir otelde değil..İhmallikde birinciyiz yangın merdiveni yok sensör yok oteli nasıl işletiyormuş bunlr?yazık..bir kaç ay sonra unutulur gider:( olan giden canlara oldu , sosyal medayada öyle görüntüler varki insanın içi acıyor biz dayanamazken ölenlerin yakınları ne yapsın.. sebeb olanlar bu vebalin altından nasıl kalkacak Allah gani gani rahmet etsin çok acı bir ölüm şekli yakınlrınada sabrı cemil diliyoruz
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
![]() |
![]() | Mesaj No:3 |
03 Şubat 2018 | ![]()
İhmallere denetimsizlige yandaşlara peşkeş çekilmesiyle rekabetin haliyle kalitenin ortadan kalkmasina sebep oldular.neymiş hesabı sorulacak mış bu ülkede neyin hesabı soruluyor her gün manşetlere depremde yıkılan evlerin aklanan mutahitleri haberi düşüyor. Hızlı tren faciası, soma faciası, bunlarda ne karara varildiki gereğinin yapilicana inanalım.Geecekten çok feci görüntüler. Yandı yıkıldı aileler. Alalh sabır versin.sebebp olanakr bu dünyadada hesa versin
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:4 |
03 Şubat 2018 | ![]()
İnsanların ölmesi çığlıkları yardım feryatları kimsenin umuru değil sosyal medya algı peşinde. Yok belediyenin ruhsatı bakanlığın yetkisi. Geceliği 30 bin olan bi otelin yangın merdiveni, alarm sistemi hiç biseysi yok. Yangin merdiveni yok ama ruhsatı var yetkileri tam. Küfür etmemek için dişlerini kırıyor insan ![]()
![]() |
![]() | Mesaj No:5 |
03 Şubat 2018 | ![]()
![]() |
![]() | Mesaj No:6 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: ![]() Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | ![]()
İnna lillahi ve inna ileyhi raciûn Başımız sağ olsun.. Allah ölenlere rahmet etsin, taksiratlarını affetsin. Kalanlara, yakınlarına bol çok bol sabrı cemil versin.(
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:7 |
03 Şubat 2018 | ![]()
Amin ablm amin bir otelde yangın çıkıyor, 100'e yakın insanımız ölüyor; hükümet belediyeyi suçluyor, belediye hükümeti suçluyor, vatandaş da otelin etrafında kayak yapıyor. bir ülke her hattıyla nasıl çürür sorusunun cevabı gibi. ![]()
![]() |
![]() | Mesaj No:8 |
Durumu: ![]() Medine No : 62825 Üyelik T.:
12 Ekim 2023 | ![]()
İsmi lazım değil, bir yakınım askerden izine gelmişti ve tam gideceği gün kalbimi kırmıştı. Ben ondan özür beklerken söylediği söz: "Tekrar gelişim 6 ay sonra, merak etme o zamana kadar unutursun." Ülkenin genel halinin özeti gibi değil mi? Evet, 6 ay sonra bu da unutulmuş olacak. Bu açıdan unutulmanın ve zaman aşımının olmadığı güne bırakmayı severim ben; hesap soramadığımız, bir özür bile alamadığımız kimselerin hesap vermek zorunda kalacağı gün. Özlemle...
__________________ Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla "Andolsun biz bu Kur’an’ı, iyice anlaşılıp öğüt alınabilmesi için kolaylaştırdık. O halde düşünüp öğüt alacak kimse yok mu?" [Kamer Suresi 17, 22, 32 ve 40. Ayetler] |
![]() |
![]() | Mesaj No:9 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: ![]() Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | ![]()
Kötülüğün, ihmalin, sorumsuzluğun, denetimsizliğin, liyakatsizliğin cezasız kalması iyilere bu dünyada azap.. Yaşanan felaketlere,ölenlere üzülemiyoruz sorumluların sorumsuz davranmasından ve cezasız kalmalarına yanmaktan... Nasıl çürümüşlük....
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:10 |
03 Şubat 2018 | ![]()
İstifa eden yok Tanju Özcan bakan M.Nuri Ersoy birbirlerini suçluyor trol ordusu elinde belgelerle kendi adamlarını korumak için inanılmaz mücadele veryr. ölen öldü gitti hesap veren yok.tüm Türkiye de cenaze vardı bugün ![]() ![]() Bide şu var giden itfaiye ekiplerine,ambulas şoförlerinden gecelik kalma ücreti talep ermişler, cenaze arabaları 100 bin tlye varan paralar istemişler yan tarafta millet kaymaya devam ediyor kafamız çok karışık kafa kalmamış yada.
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Konuyu değerlendir | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
-(u)yandık mı peki şimdi anne !... | YOLCUYUM | Şiirler ve Şairler | 3 | 11 Ocak 2023 08:00 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|