![]() |
2 Mart 2027 ye randevu hastanelerdeki randevu krizinin geldiği son nokta. bir vatandaş, uyku laboratuvarı için tam iki yıl sonraya 2 mart 2027'ye randevu alabilmiş. evet, yanlış duymadınız. uyku problemi yaşayan birinin teşhis için beklemesi gereken süre 730 gün. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sağlıkta devrim mhc |
Sağlıkta devrim başlıklarına bir kaç örnek Yeni doğan çetesi Artık doktor dövebiliyoruz 16 bin yanlış göz ameliyatı yapılan hastane Ameliyathanede muhasebecinin stend pazarlığı Gibi Gibi Gibi Randevu alamıyoruz demesin kimse ölmez sağ kalırsanız iki üç beş seneye randevu veriliyor başka ülkede vallaha yaşayamazuk |
Sakin ol evlat. randevu alabilmiş işte ya alamasaydı hamdolsun.) hem 730 gün uyuyacak daha ne istiyorsunuz. durmak yok hedef 2071.) 2019 pandemi yılı 2020 aşı yılı 2021 deprem yılı 2022 kayyum yılı 2023 cumhuriyet yılı 2024 emekliler yılı 2025 aile yılı 2026 sağlık yılı 2027 kartal yılı uçacaz.) 2028 makarna kömür yılı canım türkiyem öldürmekle bitmiyorsun. dinsiz imansız aziz nesinin reklamını yapmak istemiyorum.) sssssss cy |
Çok şükür güzel uyuyoruz be abi gülümseyen000 Merak ettim hangi sözü abiAğzı-Açık000 ülkenin yüzde atmışı aptaldır bu sayı giderek artıyor sözü mü acaba yoksa Ağzı-Açık000 Randevu alamıyorum diyen yalan söyler. Ahada kanıtı :) |
Yeğen sen bilmezsin zamanında ilaç dahi yazdıramazdık. Sağlık sistemi tıkır tıkır işliyor da randevu alınıyor. Hasta bu tarihe kadar uyusun, sayılı gün çabuk geçer. Dr da taziyeye gelir artık :) |
mhccy |
SAAT: 02:10 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.