www.medineweb.net, yükleniyor... 'den beri Kesintisiz Yayında.... |
|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Hâdimul İslam,Açılış Tarihi: 15Haziran 2025 (21:18), Konuya Son Cevap : 25Haziran 2025 (21:03). Konuya 13 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:11 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: ![]() Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | ![]()
İran İsraile İsrail İran'a, ABD İran'a, İran ABD ye derken. Bak çok kızıyorum, siz bu gece görürsünüz, ama sen başlattın..Savasa girmeye karar vermedim. Girsemmi ki...Yettiniz ama al sana İran... Vrdum bitti.. Sıra kimde şimdi. Tmm nükleer tesisleri vurdum savaş bitti..Ama bitti dedim niye kizdiriyosunuz trump başkanı. Tmm tmm sen demeden füze yola çıkmıştı. Bide o başlattı. Birbirimizi tarttık. Hadi şimdi anlaşın. Vallahi bu saçmalıkta bir savaş oldu. Dünya başkanları bu kadar madara ve maskara sinir bozucu olmamıştır. Haritada yer seçip bütün hukuk ve hakları yok sayarak dünya üzerinde böylesi deli güç gösterilmemiştir. Danışıklı dövüşse eğer mazlum halklar böylesi aldatılmamıştır. Vah Gazzem vah sana düştü hokkabazlarin gevşek dünyasında hor görülen, bu ağır yük...Baksana şımarık çocuklar gibi kim kime parmak sallarsa..Kimin gücü kime yeterse...Allah yardımcın olsun.( |
![]() |
![]() | Mesaj No:12 |
Durumu: ![]() Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | ![]()
Benim anladığım bütün olay gövde gösterisi idi halka ne olmuş çokda önemli değil. Varım buradayım !
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
![]() |
![]() | Mesaj No:14 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: ![]() Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | ![]()
Sayın Trump'ın gayretleriyle sağlanan ateşkesi memnuniyetle karşılıyoruz. Değerli dostum Trump'ın çağrılarına tarafların koşulsuz uymalarını bekliyoruz." Tayyip Erdoğan Neresinden tutsan elinde kalıyor 🤦 Dostun Trump ateşkesten bir önceki hamlede İran'ı vurdu ya. Dostun Trump kafası ne eserse. Sıvazlayın, palazlayin. Kim kral çıplak diyecek bakalım |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 4 Kişi okuyor. (0 Üye ve 4 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
İsrail medyası İsrail propagandasını yalanlıyor | Kara Kartal | İslami Haberler | 0 | 26 Ekim 2024 21:53 |
İsrail'den Hizbullah'a Digital Saldırı | Hâdimul İslam | Gündem/ Manşetler | 4 | 18 Eylül 2024 18:15 |
İran İsrail'i vurdu | Kara Kartal | Gündem/ Manşetler | 7 | 19 Nisan 2024 20:05 |
Müslümanlara Saldırı | Ehlibeyt | İslami Haberler | 0 | 20 Ocak 2014 16:22 |
yeni oryantalizm'in yeni sürümü / Mustafa İslamoğlu | Akyürek | Alimler(Rh) | 1 | 31 Aralık 2009 12:32 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|