![]() |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Allah sizi korumak için bazılarını hayatınızdan çıkarır... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Kırılmış biri çok güzel susar,her şeyine hasret kalırsın!!!!!! |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Ölümü hatırladığın zaman, dünyanın güzelliği ve şehvetleri senden gider.' Bişr-i Hafi |
Türkiye eğitim sisteminde 2 şey eksik 1 eğitim 2 sistem |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Sen açlığı bilir misin? - İyi bilirim! dedi. -Öyleyse merhamet etmesini de bilirsin! |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Her Sözü Susturan Bir Acı Her Acıyı Konuşturan Bir Sus/u Vardır Canı Ondan Yanar Şiirlerin... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Verilmesi en kolay şey nasihat; Alınması en güç şey ibrettir... |
olanı sorgulamak kadere taş atmaktır |
📌İnsanları incitecek sorular sormayın |
İnsan kalbinde ki sevgi kadar büyüktür yeter ki ifade edebilsin ... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. susarakta ders verildiğini herkes anlamalı... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Yargılama; Kendi duruşmana dur! Mahkemen var... Sorgulama; Malik-i yevmiddin değilsin! Sev ve merhametle sar... Ayşe Şener |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Kalp bulutlu değilse yağmur boşuna, Sen yine gazelini dök mırıldanarak: Çocukluğum, "Hayatımdan düşen ilk yaprak…". Haydar Ergülen |
ِOyuncusu olduğumuz 'hayat' filminin finalini açıklıyorum: كُلُّ نَفْسٍ ذَائِقَةُ الْمَوْت |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Hayat Bu Ey Can..! Kimi zaman Cemal'in beşiğinde nazlatır... Kimi zaman Celâl'in kucağında, sessiz sessiz ağlatır... |
📍📌Birini seviyorsanız ona bir kitap alın.. Çok seviyorsanız iki kitap alın.. Fazlası da göz çıkarmazsfhfgshsfhsghHer Halükarda kitap alın📖📚✒ |
Yaz dostum ...!!! Kimse göçmez bu dünyadan mal ile ...!!! Barış Manço |
Kadınlar birçok yönden erkeklerden güçlüdür..(Hemfikiriz bu konudasfhfgshsfhsgh ) Lakin; Güçlü Olmak Erkekleşmek Demek Değildir... Kadın kadınlığından eksilmeden derdini anlatabilir...Güçlü kalabilir. ... Bilmem anlatabildim mi????? |
Bir koydum Üç kaybettim "bir Ilkbahar" "birYaz" ""bir de SONBAHAR"" Kuru dallar üzerinde Çiğ şimdi Gözyaşlarım... |
İki harfi bir araya getiremeyenler internetin sayesinde bülbül oldu..ey teknoloji nelere kâdirsin :)) |
Elini kır, ayağını kır ve dâhi gerekirse boynun kır ama gönül kırma. Gönül kıranın abdesti tutmaz, namazı olmaz...! Yunus Emre |
Alıntı:
bir taraftan haklısın kimi insanlar acayip edebiyat parçalıyor samimi olmayanlar,atıp tutanlar normalde o sözlerle alakası olmayanlar var kimi insan da gerçekten yürekten yazıyor çok güzel yazanlar var samimi olduğu gibi ya da iç dökümü oluyor bir bahane oluyor üzerime alınmıyorum ben gülümseyen000gülümseyen000 şahsen eskiden beri karalamaya çalışıyorum iddiasızca hatta çok şiire benzer bir şeyler çok yazdım yüzlerce sonra hepsini yaktım ma/hcup000/ |
Alıntı:
|
Alıntı:
zati sözünü üç bölüme ayırdım latifeyle karışık fark etmedi ama ama sen,,/cic/ek//cic/ek/ |
Bende üçe ayirdim :)))) seviliyorsunuz efenim |
Alıntı:
hı hı gördüm,,,:-) teşekkürler efem ,,Rabbim de sizi,(seni,,:-) )sevsin efemcycy |
İnsanı güzel kılan ; onun sevdası, vefası,yüreği ve edebidir. Tartmadığınız kişiyi kucaklayıp yüceltmeyiniz. |
ALLAH biliyordu tabi... Yarattığı kulunun yapacaklarını.... Sabrı da yarattı .....! |
Dindarlığını Allah'a göster bana insanlığın lazım diye bir söz dolaşıyor ortalarda üstüne alınan yok... |
Ölüm ile ayrılığı tartmışlar,Elli gram fazla gelmiş ayrılık.... |
Babaennem derdiki ; Her evin bir kalburu olması lazım Kimi zaman dertleri süzmek için, Kimi zaman fertleri çizmek için, Kimi zaman üstündekileri Kimi zaman altındakileri görmek için. Kullanmayı iyi bileceksin,yaşamın dibeğinde Kalbura dönmemek için... |
Her yer beton yığını...Bırakın nefes almayı, Cemre bile düşecek toprak bulamıyor.... |
Kesme ümidini konar birgün kuşun , gelir yelin Kıyam dedin kıyam ettin . Şimdi rüku anındasın. Sonra ki duruşun secdedir senin.. |
Herkes Herkessiz de yaşayıp gidiyor. Kimse kendini Oksijen sanmasın😏 |
Ne feryat edersin ,divane bülbül |
Hadi çimler neyse'de, Yeşeren umutların üzerine basmayın... |
Üç misafir habersiz gelir, Rızık ,Kader,Ölüm Allah'ım Rızkımızı helal. Kaderimizi güzel, Ölümü'müzü imanlı eylesin.. |
Bekleme boşuna..! Yolu düşmez, Gönlü düşmeyenin... |
___İnsanın varlığı değil, Âr'lığı sermaye eder. Âr'ı çok olanın ağırlığı yer döver. |
Çabaladıkça başarısız oldum. Tevekkül ettim. .. başarısız oldukça çabaladım. Tevekkül ettim... İşte bir başarı hikayesinin bütün sırrı... |
SAAT: 22:17 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.