![]() |
Cevap: Bir sözde Siz Ekleyin ... Eğer değerlerini, diğerlerinden ayıramıyorsan; meğerlerini bir cebine, keşkelerini öbür cebine koyacaksın! |
Cevap: Bir sözde Siz Ekleyin ... '' Kendi ayıplarını, kusurlarını düşünmekten başkalarının ayıplarını araştırmayana müjdeler olsun '' ( Hadis-i Şerif ) '' Parası olan pazardan imanı olan mezardan korkmaz '' ( N. Fazıl Kısakürek ) |
Cevap: Bir sözde Siz Ekleyin ... Ben, kırılan kalbime duâ sürerim geçer de sen kırdığın kalbin hesâbını kalbin sâhibine nası vereceksin |
Cevap: Bir sözde Siz Ekleyin ... DUA; kapi çalmaktir Sonrasina karismak Haddi asmaktir... |
Cevap: Bir sözde Siz Ekleyin ... Bekle dost kapısın sadık dost isen Gönüller tamir et ehli dil isen Sevda Sahrasında Mecnun değilsen Ne Leyla’yı çağır ne çölü incit..... |
Cevap: Bir sözde Siz Ekleyin ... insanları çok sevdim nedense hep tekmelerini yedim . |
Cevap: Bir sözde Siz Ekleyin ... iyi olmak kolaydır ,zor olan adil olmaktır. |
Cevap: Bir sözde Siz Ekleyin ... Bir insanda yalancı bir dil kelam varsa sadakat sevgi saygı taban yapar! |
Cevap: Bir sözde Siz Ekleyin ... dostum, ister cami avlusunda buluş ister Kabe'nin kapısında... İster sabah namazına uyandırsın arayıp da seni ister hadislere boğsun her mesajında... Nikahında değilse helalin de değildir... Anne babanın, biriyle görüştüğünden haberinin olması onu sana HELAL kılmaz kardeşim... alıntıdır |
Cevap: Bir sözde Siz Ekleyin ... Bazen olur günler geçmez, sen günlerden geçersin... İbrahim Tenekeci |
SAAT: 09:34 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.