![]() |
Cevap: Yunus Emre'den Sözler [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Yunus Emre'den Sözler Kuluna göz verdin " gör beni" dedin.. Dil verdin "bilene sor beni" dedin.. Gönül verdin "hayr'a yor beni" dedin.. Gördüm, sordum, yordum Sana Yöneldim.. YUNUS EMRE |
Cevap: Yunus Emre'den Sözler [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Yunus Emre'den Sözler [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Çiçeklerle hoş geçin,balı incitme gönül. Bir küçük meyve için,dalı incitme gönül.. Başın olsada yüksek,gözün enginde gerek, Kibirle yürüyerek,yolu incitme gönül... YUNUS EMRE |
Cevap: Yunus Emre'den Sözler [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ben gelmedim dava için, Benim işim sevgi için... Yunus Emre... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. ... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. evet000evet000evet000 |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. ....... |
Biz geImedik dava için, bizim işimiz sevda için, dostun evi gönüIIerdir, gönüIIer yapmaya geIdik. Kırma dostun kaIbini; onaracak ustası yok. SoIdurma gönüI çiçeğini; suIamaya ibrik yok. CümIeIer doğrudur sen doğru isen, doğruIuk buIunmaz sen eğri isen. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. evet000 |
SAAT: 10:40 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.