![]()  |  

Cevap: Yunus Emre'den Sözler  [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya  Üye Olmak için TIKLAYIN...]   |  

Cevap: Yunus Emre'den Sözler  Kuluna göz verdin " gör beni" dedin..  Dil verdin "bilene sor beni" dedin.. Gönül verdin "hayr'a yor beni" dedin.. Gördüm, sordum, yordum Sana Yöneldim.. YUNUS EMRE  |  

Cevap: Yunus Emre'den Sözler  [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya  Üye Olmak için TIKLAYIN...]  [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]  |  

Cevap: Yunus Emre'den Sözler  [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya  Üye Olmak için TIKLAYIN...] Çiçeklerle hoş geçin,balı incitme gönül. Bir küçük meyve için,dalı incitme gönül.. Başın olsada yüksek,gözün enginde gerek, Kibirle yürüyerek,yolu incitme gönül... YUNUS EMRE  |  

Cevap: Yunus Emre'den Sözler  [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya  Üye Olmak için TIKLAYIN...]  Ben gelmedim dava için, Benim işim sevgi için... Yunus Emre...  |  

Toplam 1 Eklenti bulunuyor.  ...   |  

Toplam 1 Eklenti bulunuyor.  evet000evet000evet000   |  

Toplam 1 Eklenti bulunuyor.  .......   |  

Biz geImedik dava için, bizim işimiz sevda için, dostun evi gönüIIerdir, gönüIIer yapmaya geIdik.   Kırma dostun kaIbini; onaracak ustası yok. SoIdurma gönüI çiçeğini; suIamaya ibrik yok. CümIeIer doğrudur sen doğru isen, doğruIuk buIunmaz sen eğri isen.  |  

Toplam 1 Eklenti bulunuyor.  evet000   |  
| SAAT: 13:16 | 
	vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

User Alert System provided by 
		Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) - 
		vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.