![]() |
Cevap: Fuzuli'den Sözler Kaderi tenkid eden başını örse vurur kırar. Rahmete itiraz eden, rahmetten mahrum kalır. Fuzuli... |
Cevap: Fuzuli'den Sözler Allah'ım ! Ya çekdiğim sıkıntılara göre bana güç ver. Ya gücüm yettiği kadar kadar sıkıntı.... Fuzuli... |
Cevap: Fuzuli'den Sözler Varlık Allah'a aittir. Gerisi hep hayal ve düşten ibarettir. Bugüne dek bildiğim, bulduğum ve sahip olduğum her şey gerçekte O'ndan ibaret imiş. Zannım, hakikate yönelince sevgim de aşk oluverdi. |
Cevap: Fuzuli'den Sözler ne güzel söylemiş fuzuli: 'ALLAH ım! ya çektiğim sıkıntılara göre bana güç ver ya gücüm yettiği kadar sıkıntı!...' |
Cevap: Fuzuli'den Sözler Kederli gönlümden kimse üzüntülerimi gidermedi. Esenlikten dem vurarak beni teselli edecek Dostlarımı iki yüzlü gördüm.... Fuzuli.... |
Cevap: Fuzuli'den Sözler Ya Rab artık bana vücut ve can, sevgilisiz dünya gerekmez. |
Cevap: Fuzuli'den Sözler Resmiyette oyle bir devlet yok kaldi ki burasi fuzuli`den sozler . Belli ki farkli bir amacla yazilmis Tesekkur ediyorum ilgilendiginiz icin admin . |
Cevap: Fuzuli'den Sözler fuzuliye ait olmayan atasözü günün sözü bölümüne taşınmıştır...konu hakkında yazmak isteyenler ordan devam etsinler |
Gönül kuşum dağınık saçların arasında yuva kurdu ey sevgili! Artı nerde olursam olayım veya iki elim kanda da olsa gönlüm senin yanındadır. |
Varlık Allah'a aittir. Gerisi hep hayal ve düşten ibarettir. Bugüne dek bildiğim, bulduğum ve sahip olduğum her şey gerçekte O'ndan ibaret imiş. Zannım, hakikate yönelince sevgim de aşk oluverdi. |
SAAT: 03:38 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.