![]() |
“eğer kadınlar bilselerdi…” “EĞER KADINLAR BİLSELERDİ…” [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Eğer kadınlar, tarih sayfalarında kendi yerlerini görebilselerdi, raflara manken olmak yerine , davet saflarının öncülerinden olurlardı. Eğer kadınlar, tarihteki cesaret nam ve şöhretlerini bilselerdi , dünyalık övgüler ve iltifatlar başlarını döndürmezdi. Eğer kadınlar , gerçek değerin ve kıymetin ne olduğunu bilebilselerdi , izzet ve vakarla adım adım Rahmana yürürlerdi. (alıntı) |
Cevap: “eğer kadınlar bilselerdi…” İnsanlık dini Kadına hak ettiği değeri özgürlüğü hak ve hukuku en üst seviyede bahşetmiştir bunun üzerine bugün ortaya çıkıp kadın hakları vb söylemleri ile Kadınları görsel yayın ve basın aracı şehevi duyguların kölesi olarak lanse edenler asla ve asla kadının değerini bilememiş kişiler ve kurumlardırlar Allah'ın verdiği hakkın üzerine hakkı kim verebilir sorun verilen hak ve hürriyetlerin bilinmemesi ve yaşatılmasında teşekkürler kardeşim.... |
Cevap: “eğer kadınlar bilselerdi…” evet000ArO* |
Cevap: “eğer kadınlar bilselerdi…” Eğer kadınlar , gerçek değerin ve kıymetin ne olduğunu bilebilselerdi , izzet ve vakarla adım adım Rahmana yürürlerdi. "cennet analarin ayakları altındadır" Bu ne büyük müjde dir bizler için... |
SAAT: 19:29 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.