|   |  |||||||
| Konu Kimliği: Konu Sahibi MERVE DEMİR,Açılış Tarihi: 22 Ekim 2007 (12:24), Konuya Son Cevap : 13Haziran 2019 (19:57). Konuya 266 Mesaj yazıldı | 
   ![]()  |  
|   |  LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme | 
|    |  Mesaj No:71 | 
|       Durumu:    Medine No :  13055   Üyelik T.:
18 Aralık 2010   |      Hayat bir nefestir,     aldığin kadar.. Hayat bir kafestir, kaldığın kadar.. Hayat bir hevestir, Daldığın kadar.. Necip Fazıl kısakürek... 
				__________________   ![]() "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..."  |  
      |  
|    |  Mesaj No:72 | 
|       Durumu:    Medine No :  4458   Üyelik T.:
19 Ekim 2008   |     Dünyada üç çeşit insandan korkacaksın.Dağdan inme ,Dinden dönme , Sonradan görme!  N.F.K.

__________________   Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım...  Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE....  |  
      |  
|    |  Mesaj No:73 | 
|       Durumu:   Medine No :  18513   Üyelik T.:
06 Mayıs 2012   |      " Sanat için soyunana alkış tutan eller, Neden ALLAH için giyinene zulmeder ?      ... Necip Fazıl Kısakürek " 
				__________________   HAK YOL İSLAM İnşaallah Yolumuz Mevlaya Gider....  |  
      |  
|    |  Mesaj No:74 | 
|       Durumu:   Medine No :  13046   Üyelik T.:
16 Aralık 2010   |      İnsan, yaklaştığınca yaklaştığından ayrı…     Belli ki ; yakınımız yoktur Allah'tan gayrı… 
				__________________   Sustum..! Birikti yanaklarimda alfabe..Ya RAB..! Sukütu'mu en güzel duam eyle..  |  
      |  
|    |  Mesaj No:75 | 
16 Aralık 2010   |      Beni İfade Edemeyen Kelimelerin Acizliğini ALLAH'a Havale Ediyorum . . .     Necip Fazıl Kısakürek 
				__________________   Sustum..! Birikti yanaklarimda alfabe..Ya RAB..! Sukütu'mu en güzel duam eyle..  |  
      |  
|    |  Mesaj No:76 | 
16 Aralık 2010   |      Üstad hapishanede koğuşunda iken aynı koğuşa Nazım Hikmet getirilir,     Nazım Hikmet Üstadı görünce gülerek " sendemi buradasın? Şu haline bak maymuna dönmüşsün" der... Üstat, karşısında duran Nazım Hikmet e cevabı yapıştırır... " Ben de pencereye dönerim... " Gece gece   
      |  
|    |  Mesaj No:77 | 
16 Aralık 2010   |      Basörtüsü bilime engelmis!     Siz uzaya mekik gönderdiniz de Basörtüsüne mi takildi? NFK 
      |  
|    |  Mesaj No:78 | 
|       Durumu:    Medine No :  4458   Üyelik T.:
19 Ekim 2008   |     

"Müziği kısmaya üşendiğiniz Ezan'ı, şimdi dört gözle bekliyorsunuz."      -Necip Fazıl Kısakürek 
				__________________   Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım...  Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE....  |  
      |  
|    |  Mesaj No:79 | 
|       Durumu:   Medine No :  17229   Üyelik T.:
10 Mart 2012   |      Adam gibi adam kalbine yürür ,     kalbi Rabbine!.. 
				__________________   "..insanın ruhunu yücelten bir acı, ucuz bir mutluluktan daha değerlidir..."  |  
      |  
|    |  Mesaj No:80 | 
|    

üstadınızı uçurmayın bu kadar, daha önemli şahsiyetler var diyecem. afaroz edeceksiniz.      ben yine de diyeyim. 
				__________________   İmanı olanın, imkanı tükenmez.  |  |
      |  
![]()  |  
| Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |