![]() |
Einstein'dan 10 şıkla Hayat Dersi Einstein'dan 10 şıkla Hayat Dersi 1. Merakınızın peşinden gidin: "Benim özel bir yeteneğim yok. Yalnızca tutkulu bir meraklıyım." 2. Azim paha biçilmezdir: "Çok zeki olduğumdan değil sorunlarla uğraşmaktan vazgeçmediğimden başarıyorum." 3. Bugüne odaklanın: "Güzel bir kızı öperken düzgün araba kullanan birisi öpücüğe hak ettiği dikkati vermiyor demektir." 4. Hayal gücü güç verir: "Hayal gücü her şeydir. Sizi bekleyen güzelliklerin önizlemesi gibidir. Hayal gücü bilgiden daha önemlidir." 5. Hata yapın: "Hiç hata yapmamış bir insan yeni bir şey denememiş demektir." 6. Anı yaşayın: "Ben geleceği hiç düşünmem ne de olsa gelecektir." 7. Değer yaratın: "Başarılı olmaya değil değerli olmaya çalışın." 8. Farklı sonuçlar beklemeyin: "Delilik: Aynı şeyleri tekrar tekrar yapıp farklı sonuçlar beklemektir." 9. Bilgi deneyimden gelir: "Bilgi malumat değildir. Bilmenin tek yolu deneyimlemektir." 10. Kuralları öğrenin, daha iyi oynayın: "Oyunun kurallarını öğrenmek zorundasınız. Böylece herkesten iyi oynayabilirsiniz." |
SAAT: 21:09 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.