![]() |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kendinde aramaya cesaret edemediği hataları, insan başkalarında çok kolay buluyor... Kahraman Tazeoğlu |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Çok sorulan bir soru.. “Madem cenab-I Hakk, ezeli ilmiyle benim ne yapacagimi biliyor, oyleyse benim kabahatim ne?..” Bu cumlede iki tane fiil geciyor: Biri: YAPMAK Digeri:BILMEK Yapmak fiilinin oznesi: BEN Bilmek fiilinin oznesi: CENAB-I HAKK Yani soru sahibi: “Ben yapiyorum, Allah ta biliyor“ diyor ve sonra bize soruyor: “Benim kabahatim ne?” Ona nazikane su cevabi veriyoruz: SENIN KABAHATIN O ISI YAPMAK! Alaaddin Basar |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Anladığını sandıklarımız anlaşılmaz olduğunda Hayatı anladın demektir... |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] israf etmeyin! yaşamı, zamanı, sevgiyi, saygıyı ve en çok da İYİ NİYETİ... |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ağlayarak geldiğimiz şu dünyadan gülümseyerek gidebilmek için; vicdan, merhamet, iyilik ve sevgi üzerine kurulmuş bir hayat yaşamalıyız.. T.Tuğba Baş |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Pes etmediğiniz takdirde, her zaman ikinci bir şansınız vardır. Sakın unutma ! |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] "Çok kelime" değil, "çok duygu" insanları birbirine bağlar… Mehmet Deveci |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Nar'ına düştüklerimizi, Yazdık yazmasına da Hiç dillendirmedik isimlerini.. Diledik ki, Sadece çınlasın yürekleri! |
Cevap: Günün Resimli Sözleri [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] "Utangaçlık; İnsana özgüvensiz oluşundan değil, Kişilikli oluşundan gelir." |
SAAT: 04:55 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.