|   |  |||||||
| Konu Kimliği: Konu Sahibi İslaminesil,Açılış Tarihi: 20 Mart 2014 (21:05), Konuya Son Cevap : 01 Kasım 2025 (21:14). Konuya 162 Mesaj yazıldı | 
   ![]()  |  
|   |  LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme | 
|    |  Mesaj No:71 | 
|       Durumu:   Medine No :  27691   Üyelik T.:
25 Nisan 2013   |    ![]() Öyle bir tebessüm taşı ki yıllara; Hem kaderden yana olsun, Hem kederden yana... Şerif Yusuf  |  
      |  
|    |  Mesaj No:72 | 
|       Durumu:   Medine No :  40187   Üyelik T.:
20 Mart 2014   |     

Muhabbet kuşları gece kuşlarından daha nadir sesleniyor...

__________________   Ben sizi Allah’ın kitabına ve Resulü’nün sünnetine çağırıyorum: Gerçekten sünnet öldürülmüş ve bidat diriltilmiştir.Hz.Huseyin  |  
      |  
|    |  Mesaj No:73 | 
|       Durumu:   Medine No :  27691   Üyelik T.:
25 Nisan 2013   |     Ne olursan ol! Ama once, nefsinin ogretmeni Vicdaninin ogrencisi ol Platon  |  
      |  
|    |  Mesaj No:74 | 
20 Mart 2014   |     

Kaleme dökülen her satirin yüregte bir zelzelişi vardır.eRkam

__________________   Ben sizi Allah’ın kitabına ve Resulü’nün sünnetine çağırıyorum: Gerçekten sünnet öldürülmüş ve bidat diriltilmiştir.Hz.Huseyin  |  
      |  
|    |  Mesaj No:75 | 
|       Durumu:   Medine No :  38944   Üyelik T.:
09 Şubat 2014   |      Sözden  ağırı  yoktur,  beden  çok  yükü  taşırda  gönül  her  sözü  taşıyamaz.  Bir  çok  şey  yapılır   ama  kırılan   kalp  eskisi  gibi  olmaz...      |  
      |  
|    |  Mesaj No:76 | 
|       Durumu:   Medine No :  33478   Üyelik T.:
09 Kasım 2013   |     

Insanogluna ne kadar iyilik yapsan yaranamazsin

__________________   Vakit namazinizi kildiniz mi? Ebu Hüreyre'den (r.a.) rivayetle: Mü'minin durumu yeşil ekin gibidir. Rüzgar ne taraftan gelse onu eğer. Rüzgar durduğunda doğrulur. Mü'min de böyledir. O da bela ve musibetlerle eğrilir. Kafirin durumu ise çam ağacı gibidir. Allah dilediği zaman sert ve dik durur. ][Bela ve musibetlere uğramaz.  |  
      |  
|    |  Mesaj No:77 | 
20 Mart 2014   |      o yüzden iyilik yap at denize balık görmesede Halık görür....

|  
|    |  Mesaj No:78 | 
|       Durumu:    Medine No :  13055   Üyelik T.:
18 Aralık 2010   |    ![]() Kelimeler de yorulur Düşler gibi... Mehmet Deveci 
				__________________   ![]() "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..."  |  
      |  
|    |  Mesaj No:79 | 
|       Durumu:    Medine No :  13055   Üyelik T.:
18 Aralık 2010   |    ![]() Sevgi; Sevdiğin Kişinin Mutlu Olduğunu Gördükçe O'nun Mutluluğu İle Mutlu Olabilme Sanatıdır... 
				__________________   ![]() "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..."  |  
      |  
|    |  Mesaj No:80 | 
20 Mart 2014   |     

"Dostu insan olanın sırtı yere gelir, dostu Allah olanın alnı yere gelir, buna secde denir"     Mustafa İslamoğlu 
      |  
![]()  |  
| Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |