www.medineweb.net, ykleniyor... 'den beri Kesintisiz Yaynda.... |
|
Konu Kimlii: Konu Sahibi slaminesil,Al Tarihi: 20 Mart 2014 (21:05), Konuya Son Cevap : 02 ubat 2022 (21:30). Konuya 160 Mesaj yazld |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seenekler | Deerlendirme |
![]() | Mesaj No:91 |
Durumu: ![]() Medine No : 40187 yelik T.:
20 Mart 2014 | ![]()
Kfrn Bagrnda Ebuzer gibi Tekbir getirmek.... ![]()
__________________ Ben sizi Allahn kitabna ve Resulnn snnetine aryorum: Gerekten snnet ldrlm ve bidat diriltilmitir.Hz.Huseyin |
![]() |
![]() | Mesaj No:92 |
Durumu: ![]() Medine No : 38944 yelik T.:
09 ubat 2014 | ![]() Kalbin huzur bulsun istiyorsan bala dilini. O'nu (cc) gece, gndz hasretle ar. Dnsene hani sevgili bu kadar srara dayanr. Rabbin ki ! tek sahibi kalbinin Rabbin ki ! hep izleyenin. An adn rahmetini gnlne ar. Ala bu hisle binler ala. Allah (cc) de yan, Allah (cc) de bar. O'na dkmediin ya sadece yzn slatr... Alnt... |
![]() |
![]() | Mesaj No:93 |
20 Mart 2014 | ![]()
Hakketmediim Szler sylenince yzme hakketdiklerini syleyemedim.. Hakkn haklarn verdii gne tayin eyledim..eRkam ![]()
__________________ Ben sizi Allahn kitabna ve Resulnn snnetine aryorum: Gerekten snnet ldrlm ve bidat diriltilmitir.Hz.Huseyin |
![]() |
![]() | Mesaj No:94 |
Durumu: ![]() Medine No : 13055 yelik T.:
18 Aralk 2010 | ![]() ![]() Avucuma koyduum kalbimdir Rabb’im. rpndka krlyor kanatlar, kalbimin kedersiz uaca bir gk ver bana. - Senai Demirci
__________________ ![]() "Bir yαrm αkln kuyusundα br yαrm αkn kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsndα.Ucu srαttαn geen bir uurum kenαrndα... 'rftα..... rfn dα αrαsndα...Ar ve αf yαrαsndα..." |
![]() |
![]() | Mesaj No:95 |
20 Mart 2014 | ![]()
Hznmle dertletim bu gn ,Aclrm dile getirdi ,Sustum.... Susa Kaldm.!!! Nefsim dilime geldi,Dilim Uyutu Dile getiremedim Gnahlarm,, Dona Kald yreim.!!! Yreim dile getirdi Sevdasn , Kalp ritimim dengesizlemeye balad,, Kriz geciriyorum sandm oysaki Ak iimi Szlatmst... ok sylenecek sz vard Bu gece kendime Ama syleyemedim,, Yaptgm hatalar hep engel oldu....
![]() |
![]() | Mesaj No:96 |
20 Mart 2014 | ![]()
Azizim brak bileklere prangalar vursunlar ,yreklere fikirlere zincir ve pranga vuramazlar ya..
![]() |
![]() | Mesaj No:97 |
20 Mart 2014 | ![]()
Geceme donuk btn hayellerim, Karanlg yaran yldzlar gibi parlak ,Parlak olduu kadar mitvar bir halde , Fsldaan sylemlerimle ,, Umut sen Gzel eysin..
![]() |
![]() | Mesaj No:98 |
20 Mart 2014 | ![]()
Yaralanm duygularmla,hznlenmi yreimle,nemlenmi gzlerimle seni arzular ve sana iltica ediyorum,Rabbim.....!!!
![]() |
![]() | Mesaj No:99 |
Durumu: ![]() Medine No : 44761 yelik T.:
09 Temmuz 2014 | ![]() ![]() Skutumuzu Anlamak zor olmamalyd ,Gllerimizi anladklar gibi.. Murat Erolu. |
![]() |
![]() | Mesaj No:100 |
20 Mart 2014 | ![]() zlme!!! Musibetler basna dcar olsada zlme ey nsan,Elbet Allahn vadi haktr,Sabr ve sebatn sonu Rahmet ve Mkafatdr. zlme!!! Hayat mtihanlara gebe sen Rabbine Ynel ve sebat et..Ey Vakti Vuslat Sylemek isteyipte sylemediklerini ,Dilin ucunda dnen btn cmleleri Dostun Olan Rabbine iltica etdir ,Ey Vakti Vuslat Rabbinle konus Rabbine dans .... zlme!!! zlme!!! zlme!!! Murat Erolu
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Kii okuyor. (0 ye ve 1 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Balklar | Konuyu Balatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
Gnlden YRee Damlalar...Medineweb | su damlas | Gnlden Dklen Nameler | 195 | 09 Temmuz 2025 15:12 |
yrekden dklenler/medineweb | seb-i aruz | Gzel Szler-Deymler-Nkteler | 46 | 10 Austos 2024 12:48 |
Gnlden gnle /medineweb | MusabBinumeyr | Kssalar-Hikayeler-Nasihatler | 3 | 12 Mart 2018 13:41 |
Yrekten Dklenler/medineweb | fatmabirinda | Gnlden Dklen Nameler | 16 | 26 Ocak 2018 22:53 |
Rahmani Cok Sevmek,Sevgigide Kaleme Dkmek | YOLCUYUM | Kssalar-Hikayeler-Nasihatler | 1 | 24 Temmuz 2008 00:17 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Þerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|