![]() |
Cevap: Gecemin Rüzgarları... Alıntı:
|
Cevap: Gecemin Rüzgarları... Aşkı dünyaya bağlayanlar ,dünyanın kölesi olup gitdiler..Dünyayı kendine aşık bırakanlar öldüklerinde bile dünya tarafından dillendirildiler..eRkam |
Cevap: Gecemin Rüzgarları... erkam turabi yukarıdaki resmi sen mi hazırladın |
yok abla ben hazırlamadım.. |
Cevap: Gecemin Rüzgarları... Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kalb içindeki çiçekleri dışa vurur...Kiminki zakkumdur ,kiminki kardelen...eRkam |
Cevap: Gecemin Rüzgarları... babadan dededen gelen ezberleri bozmaya geldik ,Allahtan gelenle işimiz olur ...Peki ya Atalarınız babalarınız yanlış yolda iseler.. |
Cevap: Gecemin Rüzgarları... Müslümana bak, din ve iman kan ağlar, Bu dinsiz imansiz müslüman elinden, Başını yerden yere vurur bebekleri görünce, Elinde colası düşmeden de ağlamaz.. televizyon başında ferdi figan eder, kanı görmüştür ya kumandayı eline alır dayanamaz, değiştirir görür mankeni,izlemektende gözü oynamaz |
Cevap: Gecemin Rüzgarları... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Üzülmekten yoruldum. Beni kırmalarından yoruldum. Beklemekten yoruldum, Neyi beklediğimi bilmeden, özlemekten de yoruldum. ... En çok da düşünmekten .. Susmaktan yoruldum, Sürekli susup , içimde avazım çıktığı kadar haykırmaktan. Hep kendimle başbaşa kalıp, Hep kendime sığınmaktan y o r u l d u m !!.. |
Cevap: Gecemin Rüzgarları... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Vefa nedir, bilir misin? Vefâ; arkanda bıraktığını, giderken yaktığını yabana atmamandır. Vefâ; dostluğun asaletine, bir dua sonrası verilen sözlere, hayallere ihanet katmamandır. Vefâ; ötelerin sonsuz mükafatı karşısında, cehennemi hafife almaman, ulvi güzellikleri dünyaya satmamandır. (Hz. Mevlana) |
Cevap: Gecemin Rüzgarları... Bir insana zorla sevdiremezsin kendini... Bana güven diyemezsin... O bunu hissetmiyorsa, tek bir Cümle söylersin; SEN BİLİRSİN! |
Sözler ve kişilikler insanı tarif etmeye yeterlidir,yaşantı insanı hissetirir karşısındakine,Ne söze ne hacet kalır nede kendisini sevdirmeye....eRkam |
Cevap: Gecemin Rüzgarları... hocam gözlerimiz arıyordu sizi...yüeğinize sağlık...devamını bekliyoruz..:):) |
|
Cevap: Gecemin Rüzgarları... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yüreğe sabır Rızka sabır Nefse sabır Zulme sabır İnsana sabır Dünyaya sabır Muhatabı en çok olan imtihan Sabır Mehmet Deveci |
Cevap: Gecemin Rüzgarları... Esmiyor artık Gece Rüzgarlarım, Sabahlarım hep Rüyadan kalma Anılarla dolu, Sahi Hayat sen benim Ömrümün hangi safındasın... eRkam |
Cevap: Gecemin Rüzgarları... ve yine geceye adım atıyoruz yazdan kalan bir günün sonbaharında,Günes yine aynı günes hersey aynı yazla ama ısınamadık bugün cami havlusunda... Düşündümde Yazın günesi neden bugün ısıtmadı bizi... İnsanlarda öyle değilmidir,sıcak ve samimi tebessümleri ısıtmıyormu kışın en çetin zamanında yüreklerimizi...eRkam |
Cevap: Gecemin Rüzgarları... Kim var diye sağa sola bakmayacaksın, ben varım diyecek ve yürüyeceksin... |
Cevap: Gecemin Rüzgarları... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bazı İnsanları Dinliyorum .. Bazı İnsanlara Susuyorum ... Bazı İnsanlara da Sadece Gülüyorum . İbrahim İNECİK |
Cevap: Gecemin Rüzgarları... ne fırtınalar yaşadım ,poyraz esen rüzgarlarda,ne bulutlar gördüm yağmurlu havalarda,Toprak oldugum günden beri üzerimde hep kuru yapraklar tatdım..eRkam [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Gecemin Rüzgarları... Allah katında canlıların en kötüsü bir şeye akıl erdiremeyen sağır ve dilsizlerdir. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Gecemin Rüzgarları... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sensizliğe bürünmüş mahsun ve yorgun bakışlarla eskileri yat etdiğin o an bilki hayat senle var...eRkam |
Cevap: Gecemin Rüzgarları... paylasimlar muazzam.. emeginize saglik abiler, ablalar :) |
Cevap: Gecemin Rüzgarları... Sayfaları geri alabilirsiniz ama gecen zamanı geri alamazsınız..eRkam [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Gecemin Rüzgarları... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] sonbaharın yaprakları gönlüme düşerken benim,Senin kitap aralarında kendini buldu... Nisan da yagan Yagmurlar saklarken gözyaşlarımı,senin şemsiyene takıldı, Şimdi söyle ey yar Kışın yağan kar kime beyaz giysi oldu..eRkam |
Cevap: Gecemin Rüzgarları... kendi içimde derinliklere indikce ipin yukardan kesilmeye çalışıldıgını gördüm..eRkam [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Gecemin Rüzgarları... İmanın kalitesi, davranışın kalitesiyle doğru orantılıdır...! |
Yûreğine sağlık... |
Teşekkür ederim Abla.. |
Cevap: Gecemin Rüzgarları... Dünyadaki açlık ve sefaletin nedeni yoksulları doyuramamak değil, zenginleri doyuramamaktır. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Gecemin Rüzgarları... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yarım kalan tüm hesapların ödeneceğine dair inancını diri tut. Allah seni annenden ve babandan daha çok sever. Allah ellerimizi bırakmasın. Tarık Tufan |
Cevap: Gecemin Rüzgarları... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Aç insana, maneviyattan konuşmak ve büyük ahlaki değerlerden bahsetmek hile ve faciadır..! - | Ali Şeriati | |
Cevap: Gecemin Rüzgarları... Dua eyleme dökülmediği süre icersinde hep istemek lakin icraat sıfırsa duayı bırak eyleme dök... |
Cevap: Gecemin Rüzgarları... İstan bul Adım başı çirkeflik iğrenclik zina kokuyor. İslam bul Adım başı İslam Kokuyor.. |
Cevap: Gecemin Rüzgarları... Kur'an çarpsın diye yemin ediyorlar.Korkmayın bu kitap çarpmaz.Kur'an adamın çarpılmış halini düzeltir.Kur'an çarpıkları tedavi için gönderilmiş bir kitaptır. →Mehmet Okuyan |
Cevap: Gecemin Rüzgarları... Kırılırsa Birgün düşlerin,incinirse o an ve paramparca olursa duyguların,söylenmemiş sözlerin altında kalırsan Üzülme !!!! Sınavımla sınandılar diye düşün ve Yapılanlar seni üzmesin ....Üzen herzaman üzülmeye mahkumdur.ve yaptıkları basınada gelmeden ölmez...eRkam |
Cevap: Gecemin Rüzgarları... Bağlılıkta aptallığa ulaşıyordum, özgürlükte yalnızlığa! Dr. Ali Şeriati || Hubut-Kevir |
Cevap: Gecemin Rüzgarları... Yolları dikenli engebelidir, Tekleyipte dinleneceğin yer çoktur, Karşında daglar ve prangalar olacak, Aşamayacağın hicbir su yoktur, Yeter ki samimi olursan.. |
Cevap: Gecemin Rüzgarları... "Kim bir kardeşini, bir günah sebebi ile ayıplarsa, o günahı işlemedikçe o kimse ölmez. Tevbe ettiği bir günahtan dolayı birini ayıplayan, aynı günaha müptela olmadan ölmez." "Kınamayınız, kınadığınız şey başınıza gelmedikçe ölmezsiniz" (Tirmizi, Kıyamet, 53, no: 2507; Beyhaki, Şuabu'l-İman, 5/315, no: 2778; Bkz: Keşfu'l-Hafa, 2/265) |
Cevap: Gecemin Rüzgarları... Değilmidir ki insan Aceleci ve kindar,değilmidir ki insan hırçın ve azgın,Düşünce musalla tasına,görünce başında üşüşenleri başı kalkarmı birdaha göğe..[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Gecemin Rüzgarları... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] "Ji bo çi ewa hatîye kuştinê" (Tekwîr-9) Roboski ! Unutmadik !! Unutturmayacağiz!!! |
SAAT: 18:24 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.