![]() |
Cevap: Gecemin Rüzgarları... Alıntı:
|
Cevap: Gecemin Rüzgarları... Aşkı dünyaya bağlayanlar ,dünyanın kölesi olup gitdiler..Dünyayı kendine aşık bırakanlar öldüklerinde bile dünya tarafından dillendirildiler..eRkam |
Cevap: Gecemin Rüzgarları... erkam turabi yukarıdaki resmi sen mi hazırladın |
Cevap: Gecemin Rüzgarları... Alıntı:
yok abla ben hazırlamadım.. |
Cevap: Gecemin Rüzgarları... Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kalb içindeki çiçekleri dışa vurur...Kiminki zakkumdur ,kiminki kardelen...eRkam |
Cevap: Gecemin Rüzgarları... babadan dededen gelen ezberleri bozmaya geldik ,Allahtan gelenle işimiz olur ...Peki ya Atalarınız babalarınız yanlış yolda iseler.. |
Cevap: Gecemin Rüzgarları... Müslümana bak, din ve iman kan ağlar, Bu dinsiz imansiz müslüman elinden, Başını yerden yere vurur bebekleri görünce, Elinde colası düşmeden de ağlamaz.. televizyon başında ferdi figan eder, kanı görmüştür ya kumandayı eline alır dayanamaz, değiştirir görür mankeni,izlemektende gözü oynamaz |
Cevap: Gecemin Rüzgarları... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Üzülmekten yoruldum. Beni kırmalarından yoruldum. Beklemekten yoruldum, Neyi beklediğimi bilmeden, özlemekten de yoruldum. ... En çok da düşünmekten .. Susmaktan yoruldum, Sürekli susup , içimde avazım çıktığı kadar haykırmaktan. Hep kendimle başbaşa kalıp, Hep kendime sığınmaktan y o r u l d u m !!.. |
Cevap: Gecemin Rüzgarları... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Vefa nedir, bilir misin? Vefâ; arkanda bıraktığını, giderken yaktığını yabana atmamandır. Vefâ; dostluğun asaletine, bir dua sonrası verilen sözlere, hayallere ihanet katmamandır. Vefâ; ötelerin sonsuz mükafatı karşısında, cehennemi hafife almaman, ulvi güzellikleri dünyaya satmamandır. (Hz. Mevlana) |
Cevap: Gecemin Rüzgarları... Bir insana zorla sevdiremezsin kendini... Bana güven diyemezsin... O bunu hissetmiyorsa, tek bir Cümle söylersin; SEN BİLİRSİN! |
SAAT: 22:35 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.