![]() |
Merak Etme../medineweb TOPRAK bir gün aynaya dedi ki: Ay ayna! İmreniyorum sana! Çünkü kim sana baksa, kendini görür; bana bakanlar ise, sadece beni görür! Ayna toprağa şöyle cevap verdi: Ey kara toprak, ne beyhude bir dert ile dertlenmişsin. Bilmiyor musun? Ben bana bakanların bugününü gösteririm. Oysa sen, sana bakanların yarınından haber verirsin.... Bu cevap, toprağın beğenisine gitse de, tekrar dedi: Belli ki içimi rahatlatmak içindir sözlerin. Söyler misin bana, sana bakanlar, hiç dönüp bakar mı bana? Ve ayna toprağa acı bir gülümseyişle şunları söyledi: ;Merak etme! Bana bakacak yüzü kalmayanların gözü, hep sana döner! |
Cevap: Merak Etme.. Pez berekata maleye "koyun evin bereketidir" (kürt atasözü.) |
Cevap: Merak Etme.. Hz Ebubekir birgün ceviz için kavga eden çocukların arasına girer ve der ki,durun ben size kırıp pay edeyim,Cevizi kırar içi boş çıkar ve çocuklara döner;Biliyormusunuz Uğruna Dövüştünüz dünya bu der... Allahu ekber Nasıl bir ders lik cevap... |
Cevap: Merak Etme.. Geleceğini merak edeceğine geçmişinle yüzleşsen geleceğin daha parlak olabilir..eRkam |
Cevap: Merak Etme.. Ay ayna! İmreniyorum sana! Çünkü kim sana baksa, kendini görür; bana bakanlar ise, sadece beni görür! |
Cevap: Merak Etme.. Özlemlerim Ellerimde akıp gidiyor ,Hayellerimi savurarak yerle bir ederek gidiyor, Mahsunluğumu ,sevgimi,Hüznümü alıp Yüreğime bayram acısını katarak gidiyor.. Olsun be gönül Merak Etme sen , Sevdam bir ömür kalbinde olacak.. |
Cevap: Merak Etme.. Alıntı:
ve umutla gelecegine bakmalı |
Cevap: Merak Etme.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Merak Etme.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Merak Etme.. Alıntı:
özlem duyuyorum özlüyorum.. bayramlar bile hüzün gibi.. birarada olmaya özlem.. |
SAAT: 17:16 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.