![]() |
Cevap: Geceye Dair [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ve Ayrılık vakti geldi ,Ölüme adım adım giderken,Yanlızlık yanı başımda öyle çetin bir halde gülümsüyordu ki!! Varlıgında bile sensizdi bu mahsun yüreğim.. Ömrümü ömrüne bağladıgım sevgili !!! Sensiz yaşanan birgün bir Asır olur bedenime... |
Cevap: Geceye Dair Geceye sardım Hüznümü ,Matemini tutmusken yüreğimde , herseye inat unutulmadın Unutulmayacan da Hüzün evimde...Mizgin_turabii [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Geceye Dair ArO* yüreğinize sağlik... Dedi; Bende bir gülüm,isterdim hep gülmeyi.. Gülistanda dem tutup sevmeyi sevilmeyi...:) Dinlemeyeli uzun zaman olmuş..ArO* |
Cevap: Geceye Dair [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yoruldum, çok yoruldum. Biraz değil çok yoruldum o şehirde. Çokları çok aldı yaşamda benden. Kimine emeğimi, kimine zamanımı vermekten yoruldum. (Fakir BAYKURT) |
Cevap: Geceye Dair Geceme Dair bütün söylenecek söylemlerimi Yutgundum Adın Kirlenmesin diye gönül evimde.. İslaminesil |
Cevap: Geceye Dair Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Gamli bir sonbahar,kederli bir şiir gibiyim Ateşten geçmiş, kavrulmuş gündüz gibiyim.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Geceye Dair Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ey Gündüze gebe olan Karanlık Gece, Elbet Son Çehren Aydınlık ve Güneşlidir.. eRkam |
Cevap: Geceye Dair Gölgelerde kaldım sensiz, yer siyah gök siyah On dört zaman evvelinde kaldı renkler Gölgelerde kaldım sensiz, müjdelerden bir haber ver Bunca zaman sonrasında bir nefes ver… Alıntı |
Cevap: Geceye Dair Ey hiç gelmeyişini/ gelemeyişini beklediğim. Yıldız uzaklığındaki bakışlarından umut damlar gecelerime... emine ekinci |
Cevap: Geceye Dair Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Biliyorum Gece uzun Gece soğuk Gece karanlık Ama Geceyi Allahsız sanma çocuk Allahsızlara inat. Biliyorum Belki bir uyku ötende ölüm Rüyalarına sızmış gülüm.. Alıntı [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
SAAT: 00:00 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.