![]() |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Dostları özlemle kucaklamayı unutma.. Çocuk sevmeyi çiçek koklamayı unutma. En zorlu anındayken bile kavganın, Gökyüzüne bakmayı unutma. Ataol Behramoğlu |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. .şimdi dualar sürüyorum, sükutunla beslediğin yar/alar/ıma.. Yazıp bittim.. Söyleyip Sustum.. Ne duyuldum.. Ne unutuldum!.. |
BEKLENEN Ne hasta bekler sabahı, Ne taze ölüyü mezar. Ne de şeytan, bir günahı, Seni beklediğim kadar. Geçti istemem gelmeni, Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni Gelme, artık neye yarar? Necip Fazıl Kısakürek |
Alıntı:
|
İnsanlar vardır; gelip geçerler hayatlarımızdan. Kimi hiçbir iz bırakmaz ardından,kimi hafifçe okşar ruhumuzu, Kimi de hüzün bırakır ardından.. İnsanlar vardır; usulca sokulurlar içimize, Sonsuzcasına orada kalsın isteriz. |
Velhasıl kelam… Hissettiğin kadar kalbinde, Söyleyemediğin kadar dilindedir… |
Bir "Gözyaşı" tanıyorum , Sahibi "Ben" Sebebi " Sen"... !! |
Şu hayatımda ne ögrendin derseniz bana, İçime atmayı öğrendim. Kabullenmeyi öğrendim. Ha birde yanlızlığı, En çok da yanlızlığı öğrendim... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Kalbin zaafıdır , Umut etmek ve beklemek.. |
Unutulmayan, Silinmeyen, Eskimeyen, Küllenmeyen Anılara Eyvallah Diyorum... Artık Ne Suda Yanan Ateşi Olurum, Ne de Sönmeyecek Gibi Yanarım! Ne Dilime Söylenecek Söz Getiririm, Ne de Yüreğimde Yanan Köze Üflerim... |
SAAT: 05:12 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.