![]() |
Cevap: Düşünce Ekseni... BİR NEBZE TEFEKKÜR DERYASI ; Gecenin karanlığında gelin tefekkür deryasına girelim,unutmayınki tefekkürün neticesi marifetullahtır.Tefekkür bizleri ALLAH ü Teala bilgisine götürür.ALLAH ü Teala bilgisindende,ALLAH ü Teala sevgisi yani muhabbetullah çıkar.Ve unutmayınki İnsanı marifet ve muhabbetullaha ulaştıran bir ibadet,O'na ulaştırmayan bir ibadetten daha evladır...... |
Cevap: Düşünce Ekseni... Biz şehitlerin yasına hep ağladık,koşmadık nidanlarına... |
Cevap: Düşünce Ekseni... Alıntı:
|
Cevap: Düşünce Ekseni... Alıntı:
|
Cevap: Düşünce Ekseni... Topluma kafa tutan bu fakirin iki kelimelik silahı vardır. Lâ ilahe illallah. Muhammed İkbal [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Düşünce Ekseni... Aklini kiraya verenler akillarindan yoksun olanlardir. |
Cevap: Düşünce Ekseni... insanlar sevilmek için yaratıldılar, eşyalar ise kullanmak için. dünyadaki kaosun nedeni; eşyaların sevilmeleri ve insanların kullanılmalarıdır... Cemil Meriç |
Cevap: Düşünce Ekseni... İslam'ın; altıncı şartı direniştir, yedinci şartı özgürlüktür, sekizinci şartı şehadettir. Ramazan Kayan |
Cevap: Düşünce Ekseni... Ogrenci evindeki arkadas tekrar dirilmeye aklim yatmiyor dedi.tokati bi vurdum abi ne yapiyon dedi kústū .diger gunu sabah namazina kalktigimda yatagi basina gitdim onu sallamaya basladim uyandi ne oluyor dedim kalk yeniden dirildin.)))) Õlum ani uyku haline benzer.insan kendi iradesi disinda baska bir aleme goc eder yer icer vs vs bu alem yari õlmūslūk bir alemdir uyandiginda ise yeniden dogmus gibi bir alemde bulur insan kendini |
Cevap: Düşünce Ekseni... Size dü şünmeniz için değil, iş yapmanız için para veriyorum, burada düşünmek içinpara alan başkaları var” Frederick Taylor (işçilerine hitaben) Düşünmek ayrı bir sanatmış... |
SAAT: 09:22 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.