![]() |
Cevap: Hayatın Anlamı [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] “Herkesi öldürüyoruz, sevgili dostum, kimini kurşunlarla, kimi sözlerle, kimini yaptıklarımızla, ve kimini de şimdiye kadar yapmadıklarımızla” Dostoyevski |
Cevap: Hayatın Anlamı [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] gülün dikene katlanması onu güzel kokulu yaptı... Hz. Mevlana |
Cevap: Hayatın Anlamı 'Ancak kendinden bir şeyler verebilen kişi zengindir. Bir insan sebepsiz yere başka birisini varlığıyla mutlu ediyorsa Dünya'nın en zengini, bu iki insandır.' [/CENTER] |
Cevap: Hayatın Anlamı bilmek özgür kılar.. özgürlük düşündürür, düşünmek sorgulatır... |
Cevap: Hayatın Anlamı Hayatın anlamı insanlığını anladigin zaman anlam kazanir. |
Cevap: Hayatın Anlamı Her kim hayatı faniyeyi esas maksad yapsa zahiren bir cennet içinde olsada manen değerdedir. Saidi kurdi |
Cevap: Hayatın Anlamı Her kim hayatı faniyeyi esas maksad yapsa zahiren bir cennet içinde olsada manen değerdedir. Saidi kurdi |
Cevap: Hayatın Anlamı bu dünyanın imtihan dünyası olduğunu ne mutluluk ne de dertlerin kalıcı olduğunu bilmektir |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Bir gün geleceğim... Yırtık eteğimden döküle döküle kederim, susacak kana âşık bedenim. Ve kusacak cesedim, diyecek ki; bu kirli ve kanlı çocuk halim ile sizce kaç kuruş ederim? Sakın ben gelip fiyatımı öğrenmeden ölmeyin... Ey memleketim ve şehrimdekiler ve ışığı yanan evler... Bir gün geleceğim... Sakın ben gelip fiyatımı öğrenmeden ölmeyin... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
● Ne zaman emekli olacağım amca? -Gençler sana söyleyecektir! |
SAAT: 07:02 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.