![]() |
Hüzün Bahçem [KarDeLen] Toplam 2 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] "Andolsun bütün örtülere, andolsun bütün örtünenlere ki, Kar altında terleyerek uyanmaktır Aşk." |
Cevap: Hüzün Bahçem [KarDeLen] Hüzün diyarların ,karlı yamaçların ,yanlızların yürek burgumusun Kardelen |
Cevap: Hüzün Bahçem [KarDeLen] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Hüzün Bahçem [KarDeLen] Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Mahkum edilmiş yüreklerde Bir Hıckırıgın adıydı Aşk, Bütün sözler Ölümüne cürümeye bırakılmış halde zincirlenmiş ve prangalara vurulmuştu... erkam [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Hüzün Bahçem [KarDeLen] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Hüzün Bahçem [KarDeLen] Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kardelen her zaman zoru seçer Saksıda çiçek açmaktan kolay ne var... |
Cevap: Hüzün Bahçem [KarDeLen] Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Hüzün yanığımdın Hüzün Evimde.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Hüzün Bahçem [KarDeLen] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] hadi söyle dedigimde -dua ederdi bende amin derdim dua ne kadar güzel bir şeydi kalbini açık tutuyor insanın zihnini açık tutuyor daha uzaklara bakabiliyorsun görebiliyorsun uzakları şimdi alışkanlık oldu dua şimdi yağmur gibi,rüzgar gibi bir birimizi tamalar olduk önce yağmur yagacak sonra kar ... sonra güneş dogacak her bir damla yağmur bir tebessüm her tebessüm bir çiçek ekecek ifadelerimizde varsın adı kar delen varsın adı yediveren gülleri olsun alıntı emeğinize sağlık kardeşm nickimden anlaşıldığına göre kardelenlere ayrı bir sevgim vardır:) |
Cevap: Hüzün Bahçem [KarDeLen] Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Hüzün Bahçem [KarDeLen] Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Ardıma dönüp bakıyorum da, dallarımı kıran rüzgarları bile affetmişim Ama bir kendime uzanamamış ellerim... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Hüzün Bahçem [KarDeLen] Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kardelene sormuşlar: Bütün çicekler sıradan yerlerde açıp insanlara yakın dururken Sen neden böyle yüksek dağlarda açarsın? Kardelen şöyle cevap vermiş: Gülü seven dikenini, Menekşeyi seven rengini, Beni seven ölümü göze alır... Can Yücel |
Cevap: Hüzün Bahçem [KarDeLen] Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Hüzün Bahçem [KarDeLen] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] KARDELEN ÇİÇEĞİ Bende seviyorum kardelenin kendisini, kar çiçeğidir o ilk şubat ayında açan agaçlar topraga söylüyor sabırsızca çıkmasını, uzaktan el sallar tutkunun soğugu bile rüzgar arkadaşıdır inçitmez eserken sevgide herşeyidir onun, gizlemez hiç kimseden gururu incindimi döker yapraklarını, uçurumda uyusada güzeldir acar daglarda kardelen çiçegi.. şaiir memet demirdelene aittir. |
Cevap: Hüzün Bahçem [KarDeLen] Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Dışarıda güneş ne kadar parlak olsa, penceresi olmayan ev bundan istifâde edemez ya; işte onun gibi, kalp gözü kör olanın da tabîatının aydınlanması mümkün değildir. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Hüzün Bahçem [KarDeLen] Toplam 1 Eklenti bulunuyor. "Hangi çiçeğe dokunsam kar mevsiminde uyanır" [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Hüzün Bahçem [KarDeLen] Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] UMUT ! Hiç bitmeyen bir bahar mevsimidir içinde karda yağar fırtına da kopar, ama çiçekler hep açmaya devam eder... |
Cevap: Hüzün Bahçem [KarDeLen] Hüzne gam ise gönül evin, acilmana ne kış gerekir ne yaz kardelen... |
Cevap: Hüzün Bahçem [KarDeLen] Bazen yüzündeki tebessümün Hüznün belirtisidir.. |
Kardelen (hüzün bahçem ) Sen kardelen çiçeği Güneşin ben olamadım Olurda güneşte açılırsan eğer Yaprağında damlacık ben olayım Sensizliği açıldım Sen yokken bile Varlığında bile sensizdim Yokluğunda aynı kardelenim Sevdanı ciddi sanırdım Meğerki her yağmurda açılırmışsın Bir ışık açman için yeterliymiş Güneşin ben değilmişim kardelenim Mevsimin yaz olması Sende de farketmezmiş Bir güneşin ışığı yetermiş Güneşin ben değilmişim kardelenim Şimdi anımsadım Ayın parıldamasını Ay güneş gibi değilmiş meğer Sen ayın ışığına Bende sevdana aldandım Gördüm seni karlar içinde Ne haşimle açılmışsın Gece olup don olunca Boynunu bükmüşsün kardelenim Sana yazdım bu satırları Sen duyma ne olur parıldayan ışık görürsen eğer Bensizliğim damla olsun yüreğine Ben karlar içindeki kardelene değil Onu açana tutuldum Ben sana değil kar çiçeğim Yaprağındaki damlaya tutuldum mizgin_turabii 23.03.2009 |
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. "Her insanın canı bir yerlere takılır kalır, Bazen yolcusunu unutmuş yollara, Bazen yolculuğunu unutmuş kullara.." [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
tan yeri Kalk namazını kıl bütün şehir uyurken Sen Rabbin le başbaşa kal... |
Hüzne gam ise yuregim ,vuslata dir ahuzarim...Söz tecelli etmez belki can kiriklarina , lakin aşk secderlere irtica etmişse kavrulmustur o zaman Aşk. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Bazıları, geleceğe inanmaya devam ettikleri için sabrederler. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Alıntı:
mahcup000 |
SAAT: 09:29 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.