![]() |
VUSLAT'ım... Hangi Secde'de gizlisin Vuslatım... ---Yemin eder gibi sevdim ben seni... "ALLAH [c.c.] şahidim" yetmez mi...? [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: VUSLAT'ım... Mevla'mız gönüle dolsa başka hiç bir şeye yer kalmasa,kalanlar yoruyor insanı,,,, |
Cevap: VUSLAT'ım... Aynen öyle... |
Cevap: VUSLAT'ım... "Hüzünlüyüm rabbim..!Gönlüme huzurunu doldur,doldur ki hüznümü yok etsin Nur'un..!."" |
Cevap: VUSLAT'ım... Biri Âşk mı dedi ? Mücahidimin gözlerin de iştee. işte orda ! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: VUSLAT'ım... Şehid Aşık Şehadet Ise Aşktır... (Şehid Rehber) |
Cevap: VUSLAT'ım... Beklemek sabır işidir Sabır ise her kula nasip olmayan gizli bir hazinedir.. |
Cevap: VUSLAT'ım... Kalp Ruh'a demiş ki: " Ben severim, aşık olurum ama nedense acısını sen çekersin "... Ruh da ona cevap vermiş;" Sen yeterki sev.. |
Cevap: VUSLAT'ım... başim eğik geziyorsam seni görmek istemeyen gözleri görmemek için ya ResulALLAH |
Cevap: VUSLAT'ım... Alıntı:
|
Cevap: VUSLAT'ım... Evet Ablam Öyle... RABBIM Zalimlere Hiç bir Zaman Fırsat Vermesin... |
Cevap: VUSLAT'ım... Hicret kuru bir göç değil , geri dönebilmek için toparlanmaktır. |
Cevap: VUSLAT'ım... Duâ Dua Dökülen Gözyaşlarına En güzel Teselli Tevekküldur Belki... |
Cevap: VUSLAT'ım... Selam Gözlerini Helal'inden Başkasına Çevirmeyen Mucahid ve Mucahidelere Olsun... |
Cevap: VUSLAT'ım... ALLAH için Çabalanmazsa ILLALLAH Zikrininin Hakki Verilmez... |
Cevap: VUSLAT'ım... maşallah yüreğine sağlık güzel manalı sözler yazıyorsun,,,,:-) |
Cevap: VUSLAT'ım... ALLAH razi Olsun Ablam :) |
Cevap: VUSLAT'ım... Şehadet Gençlerimizin Düğün Bayramıdır... |
Cevap: VUSLAT'ım... Ah Sabır.... Bazen öyle düğümleniyor ki Sözleri... |
Cevap: VUSLAT'ım... Sen Ey Vuslat... Sessiz Bir Çığlık Gibi Sarmıştın benliğimi... Vakit Daha Var Mıydı...? |
Cevap: VUSLAT'ım... Umudunu Kaybetme Be Azizim.... Olmazları Olduran RABBIN Varken... |
ALLAH Sabredenlerle Beraber... Bunu Unutma Ümitsizliğe Yelken Acmaya Çalışan Nefsim..! |
ALLAH Için Vazgeçersen Hayirlisi Nasibin Olur... |
Arşın Gölgesine Talipsen Haramlardan El Çekeceksin Kardeşim... |
Vuslat Vakti İçin Aşk Lazim Azizim... |
aşk için bedel lazım sevgi lazım sabır lazım teslimiyet lazım öyle lafla olmaz azizim,,,, :-) |
Aynen öyle ablam :) |
Şehadet Fedakarlık Gerektirir... |
Şehadet Erleri Dava Sahibi Idiler... |
Ey RABBIM haya ile Beze Beni... İlim Haya olmadan Gülü olmayan Dala Benziyor Çünkü... |
Herşeyi Geçtim de Şu zamanda İffet'Li bir Genç bulmak Ne zor olmuş..! |
Bazen Süküta Bürünüyor Varlığım Hani Canından Bezmek Diyorlar Ya .. Hah İşte Öyle Bir Şey..! Tutunacak Bir Dal Arar Ya İnsan İşte Öyle Uzatıyorum Elimi Sanki Tutacak Gibi..! Her Seferinde Bir Boşluk Her Seferinde Bir Hüsran Elime Geçen.. İnsanlardan Rucu Ediyor İmtina İle Kaçıyorum..! Ya Onlar Beni Anlamıyor Ya Da Ben Onları Anlayamıyorum..! Evet Evet Belkide Sorun Buydu Herkes Kendi Aklını Beğeniyor Menfaati Bitene Kadar Sevebiliyordu.. Nasıl İfade Edilirdi Ki ; Nasıl Anlatılabilir Ki ; Bak Şimdi Sende Diyorsun “Makberi Sen Ne Diyorsun” Öyle İşte..! Bak Yine Kuyu Dibi ..! |
Çocuk olsam yeniden Birtek düştüğüm için acısa içim. Ve kalbim; Çok koştuğum için çarpsa sadece… // Cemal Süreyya // |
sen aklımla kalbim arasında, gidip geldiğim en uzun, en bitmeyen yolsun ve ben her defasında dönüp dolaşıp yine sana çıkıyorum.. |
SAAT: 01:04 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.