![]() |
Cevap: Sevgi İle İlgili Sözler Sevginin dili yoktur, onu sağır ve dilsizlerde anlar. (Bulmer) |
Cevap: Sevgi İle İlgili Sözler Sevgi tıpkı açık havadaki yüksek ses gibi yankı yapar. (Lubbock) |
Cevap: Sevgi İle İlgili Sözler Alıntı:
|
Cevap: Sevgi İle İlgili Sözler [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Sevgi İle İlgili Sözler harcandıkça bitmeyen zenginlık SEVGİDİR.... |
Cevap: Sevgi İle İlgili Sözler Alıntı:
|
Cevap: Sevgi İle İlgili Sözler [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Sevgi İle İlgili Sözler Kadın dedi ki; - Meğer ne kadar vefasızmışsın! Bunca yıl geçti aradan, ne bir mektup,ne bir haber? Adam dedi ki; - Ey sevgisi kalbimde yer edinen selvi boylu! Senin yüzünü görme bahtiyarlığından ben mahrum iken, o şerefi postacıya mı bağışlasaydım? İskender Pala – Katre-i Matem |
Cevap: Sevgi İle İlgili Sözler Şimdi yüreğim yangınlarda Hz İbrahim misali.. ---Çok değil be yar'im "Karıncanin" getireceği su kadar yüreğimi ferahlat yeterli... En azından bileyim ki benim kalbimin yolundasın, En azindan bileyim ki, Bu kalbimde yanan ateşin sönmesi için "Dua" ediyorsun... ---Başka türlü sönmez yüreğimde ki bu ateş... Bir "İnşirah" var kalbime derman olan, Bir "La havle" var, Yanan ateşi korlayan, Bir RABBİM var; Kanayan yarama merhem olan, Birde sen varsın; Hüznüme sebep olan...:/ |
SAAT: 05:04 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.