![]() |
Cevap: Hadis soru-cevap bölümü Alıntı:
|
Alıntı:
b |
Cevap: Hadis soru-cevap bölümü 10) Aşağıdakilerden hangisi Hz. Peygamber'in (s.a.v) Kur'ân-ı Kerîm dışında da vahiy aldığını doğrudan gösteren delillerden biridir? A) Kur'ân'da Allah'ın, Hz. Peygamber'in iki eşi arasındaki gizli bir konuşmayı, Hz. Peygamber'e haber verdiğinin belirtilmesi B) Allah Resûlü'ne tebliğ görevinin verilmesi |
|
Alıntı:
Alıntı:
|
|
Cevap: Hadis soru-cevap bölümü 11) "Vahy-i metluv" aşağıdakilerden hangisini tanımlar? a)Kur'ân-ı Kerîm vahyini b) Tevrat'taki vahyi |
|
Alıntı:
|
Alıntı:
A niye yanlış cvp veriyom bugün ben25.gif |
|
Cevap: Hadis soru-cevap bölümü 12)Âlimlerin yaygın kanaatine göre Kur'ân-ı Kerim'de, Kitap ile birlikte kullanılan "hikmet" kelimesinin anlamı aşağıdakilerden hangisidir? A) Yazma B) Uygulama gördüğünüz üzere aöf soruları değiştirip değiştirip sormuş=))) |
|
Alıntı:
|
|
Cevap: Hadis soru-cevap bölümü 13)Hz. Peygamber'in (sav) Kur'an dışında da vahiy almasının önemi aşağıdakilerden hangisidir? a) İnsanların İslam'a daha kolay girmelerini sağlaması b) Kur'an-ı Kerîm'de bulunmayan bir konuda Allah'ın Hz. Peygamberi (sav) bilgilendirebileceğini göstermesi ve son sorumu yazıyor sınıf arkadaşım tuba ya sıramı zevkle devrediyorum=))) |
|
|
Cevap: Hadis soru-cevap bölümü evet000 Alıntı:
Alıntı:
o kadar espri yapıyorum sana görmüyor,cvp yazmıyorsun teessüf:) |
Cevap: Hadis soru-cevap bölümü Azranur yok onun soruları kaynıyo mu bu durumda |
|
Alıntı:
|
|
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Cevap: Hadis soru-cevap bölümü Hangisi peygambere itaati emreden ayetlerden degildir Nisa80 65 115 13 14 Nur52 54 ahzab 36 nahl44 |
|
nahl |
Alıntı:
|
Cevap: Hadis soru-cevap bölümü Asagidakilerden hangisi peygamberi ornek almayi emreden ayetlerden degildir Ahzab21 Ali imran31 Enfal64 Tevbe117 Araf157 Benim bolumum buna dair oldugu icim sorularimda ayetler |
Cevap: Hadis soru-cevap bölümü Peygamberin insan olarak gonderilmesinin 2 nedeni nedir Size klasik soru |
bunu pek hatırlayamadım enfal mi ki |
|
Cevap: Hadis soru-cevap bölümü Hangisi Hz. Peygambere helal haram kilma yetkisinin verildigini belirten ayetlerden degildir Araf157 Tevbe29 nur15 |
Tuba senin sorular da benimkini aratmıyor yanlız değilmiyim negülümseyen000sfhfgshsfhsgh |
|
|
|
nur15 |
|
SAAT: 11:23 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.