![]() |
Hafız Olmak Yada Hafız Ölmek ya siz ne dersiniz hafız olmakmı kolay hafız ölmekmi? ne dersiniz hafız olmakmı kolay hafız ölmekmi |
Cevap: HAFIZ OLMAK YADA HAFIZ ÖLMEK ya siz ne dersiniz hafız olmakmı kolay hafız ölme sanırım hafız ölmek zordur :)) hafızlarrr siz ne dersiniz :) |
Cevap: HAFIZ OLMAK YADA HAFIZ ÖLMEK ya siz ne dersiniz hafız olmakmı kolay hafız ölme tabiki hafız ölmek:) hafız olmak biraz alısınca hele birde zevkni alarak yapıyssanız sıkıntı değil:) hafız olamk kolay olıy yanı:) |
Cevap: HAFIZ OLMAK YADA HAFIZ ÖLMEK ya siz ne dersiniz hafız olmakmı kolay hafız ölme yazın inşaAllah hafızlığa başlıyorum bitirince bu soruya tam olarak cevap verme hakkım olur :) ama ezberi kuvvetli olan herkes hafız olabilir ama mühim olan tabii ki hafız olarak ölmek ... |
Cevap: Hafız Olmak Yada Hafız Ölmek ya siz ne dersiniz hafız olmakmı kolay hafız ölme walla neslinur önemli olan kısım hafız olarak yaşamak ve ölmek, o kısmı becerebilmek marifet, ;:) |
Cevap: Hafız Olmak Yada Hafız Ölmek ya siz ne dersiniz hafız olmakmı kolay hafız ölme yazılarınız çok güzel. nesli nur kardeşim ezberin ne kadar kuvvetli olursa olsun Rabbimin dediği olur. ben 8 yıl uğraştım çok başladım bıraktım. sonunda bitirdim ama tekrarlarımı yapamadım. şimdilik ara verdim inşallah tekrar başlayacağım günü bekliyorum |
Cevap: Hafız Olmak Yada Hafız Ölmek ya siz ne dersiniz hafız olmakmı kolay hafız ölme Hafız olarak ölmek zordur :( |
Cevap: Hafız Olmak Yada Hafız Ölmek ya siz ne dersiniz hafız olmakmı kolay hafız ölme İkiside zor:) |
Cevap: Hafız Olmak Yada Hafız Ölmek ya siz ne dersiniz hafız olmakmı kolay hafız ölme Herkes hafız olur ama herkes Hafız ölmez . . |
Cevap: Hafız Olmak Yada Hafız Ölmek ya siz ne dersiniz hafız olmakmı kolay hafız ölme Hafizim allah unutmadan ölmeyi nasib etsin ko0rumak çokzor |
SAAT: 02:14 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.