![]() |
Cevap: Evde Hafızlık Yapmak İstiyorum Tekvir Suresi tamam inşallah... Çalışan için mi zor yoksa benim için mi anlamadım. Yoksa ben mi tersten başladım bilmiyorum. Duhadan geriye doğru olsaydı daha kolay mı olurdu bilmiyorum. Neyse başladık Allahın izniyle. Güzelmiş ya hu. Namazda uzun uzun okumak da ayrı bir güzel. Hafız arkadaşlara bir kez daha imrendim... |
Cevap: Evde Hafızlık Yapmak İstiyorum Maşaallah Rabbim azminizi arttırsın bizede aynısından nasip etsinc* |
Cevap: Evde Hafızlık Yapmak İstiyorum Konuyu daha yeni gördüm bende hafızlik yapmak istiyorum rabbim yardımcınız olsun inşallah |
Cevap: Evde Hafızlık Yapmak İstiyorum Alıntı:
Alıntı:
Bizler iş güçten pek fırsat bulamıyoruz. Kafa bin bir yere dağınık. Buraya bu konuyu açmazdım ama, belki hafızlığı içinden geçirip te cesaret edemeyen varsa, bize bakıp, şu 40'ını geçen cahil bile ezber yapıyorsa biz haydi haydi yaparız diye cesaretlendirip hafızlığa başlasın istiyorum. |
Cevap: Evde Hafızlık Yapmak İstiyorum Allah razı olsun hocam iyiki açmışsınız bu konuyu sizlerin azmi bize ilaç oluyo |
Cevap: Evde Hafızlık Yapmak İstiyorum Maşallah Allah yardımcın olsun kardeşim... |
|
Cevap: Evde Hafızlık Yapmak İstiyorum RABBİM azminizi artırsın IHL mezunuyum lise yıllarında ilk ezberi ben verirdim çok zaman ama zamanla zihin yavaşlıyor tüm KURAN I ezberlemek kolay olmasa gerek! deyip kalakalıyorum:(( |
Biraz zor oluyor ama neyse. Çalışan birisi için zor olsa da ayetleri ezberledikçe bir tuhaf oluyorum. Harika bir duygu. Oldukça yavaş olduğumu biliyorum ama ne yapalım malzeme ortada... :) Teşekkür ederim. |
|
SAAT: 10:18 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.