![]() |
Cevap: mAYa TaKviMi vE kIYAMeT Alıntı:
gülümseyen000 21.Aralıktan sonra ne yapacaklar oda ayrı bir merak konusu ... |
keşke ellerinde olan reçeteyi kullanmayı akıl etseler.. Allah ıslah etsiinn... |
Cevap: mAYa TaKviMi vE kIYAMeT allahın işine karişmak kulların işi degil,evıne hakım olamayan kendınden buyuk işlere karişmişlar vay halimıze |
Cevap: mAYa TaKviMi vE kIYAMeT MAnYAkların takvimi işte ne olacak...25.gif |
25.gifbence tam dayaklıklar hacı abi gülümseyen000 |
Cevap: mAYa TaKviMi vE kIYAMeT İşin garibi buna inanan müslüman ise dinden çıkıyor.Müslüman değilse zaten islama girmemiş. Allah ıslah etsin.Hesap günü soru sorulunca ne diyecekler.. |
Cevap: mAYa TaKviMi vE kIYAMeT c* s.a maya takvimi nasıl gündemegeldi bilmiyorum,Elhamdülillah evde tv denilen ilkel ömür hırsızı aletimiz yok,günlük gazete-haftalık veaylık dergiler evimize düzenligelir ancaksınav yoğunluğundan oradada gündemi kaçırmışım, duyunca hayret ettim! soran hanıma dedim,''bu konuda hadis-işerif bilmiyorum,gaybı ancak Allah cc bilir,bildirirse Efendimiz sas de ancak o zaman bilebilir,''Rabbini bile bilemeyen mayalara da bakın siz! kesin olan bir şey var ki, maya takvimindeki vakitten önce her sn küçük kıyamet kopabilir,ve bu kesindir;Allah cc ve Rasulü sas bildirmiştir,herkes buna hazırlansın,kendi kıyameti kopmadan Rabbini razıetmenin yolunu arasın,yanına alabildiği kadar amel cinsinden yol azığıalsın vesselam |
Cevap: mAYa TaKviMi vE kIYAMeT maya takvimide böyle çıkmış galiba, [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: mAYa TaKviMi vE kIYAMeT uyy benim hamsi kadar beynu olmayan vatandaşum |
SAAT: 06:22 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.