![]() |
Atatürk heykeli Sivasta şöyle bi olay yaşandı. Temizlik işçisi boyunun uzanmadigi yerleri bu şekilde silince çok tepki topladı işten çıkarıldı. Ne düşünüyorsunuz bu konuda [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Engellere karşı mesleğinin hakkını sonuna kadar veren bir işçi, inşaAllah tez zamanda yeni bir iş bulur : ) |
Alıntı:
|
Adamın iyi niyetinden şüphem yok, bu kadar put sevicilik olmaz . Gayri ihtiyari işini yapıyor Ataya hortum tutsa daha iyi temizlenirmiş o zamanda boğmaya kalkdı diye hapise atarlardı:)))) yıl 2024 uğraşdıkları işlere bakınız. Bizim ülkeden bir cacık olmaz 😒 |
Alıntı:
|
Temizlesen suç, pisletsen suç, yıkasan suç. Üstüne çıkıp silse idam geri gelebilirdi. Ataputculuk dindarlar eliylede hiç olmadığı kadar altın çağını yaşıyor. Heykel, imitasyon ataturkler, tapınma merasimleri, fanatiklikleri faşistliğe dönüştü. Adam merdivene çıkmış koca büst. Keşke düşseydim heykelin altında kalsaydım demiştir adam:) Kütüphane dile gelse benden şikayetçi olacak demekki aynen böyle temizliyorum boyum uzanmayan yerleri.)) |
Liselerde çeşitli kollar var temizlik kolu satranc kolu spor kolu vs... şimdilerde var mı bilmiyorum.(90 lardan bahsediyorum.) temizlik kolundaydım.görevimiz haftada bir bulunduğu kol üzere etkinlik yapmak. Salonda olan büstün temizliğini de bana devretmişlerdi.büstte kuş artığı mı desem tozlar mı desem yağ çözücü gerektiren durum...elde kuru bir bezden başka malzeme yok.tükürmekten başka yol yoktu.disiplin kuruluna sefkedilmiştim babam okula çağrılmıştı.ceza olarak 3 gün boyunca salonda sınıfta yemekte bahçede seslice ATAM SEN KALK BEN YATAM sloğanı ile taltif edilmiştim.) babamın o sloğan yerine onerisini burda yazmıyayım.) Aklıma hz ibrahimin putları balta ile kırıp baltayı en büyüğünün boynuna asması suçu ona atması geliyor. |
Ebuzer Gıfari'nin r.a rest çektiği "önüne sunak süt konulan, sonra bir köpeğin gelip içtiği, birde üstüne işeyip, pislediği put" gelir aklıma :) |
SAAT: 13:52 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.