![]() |
19.Haftanın Konuğu TufeyL 19.Haftanın Konuğu editörlerin görüşleri doğrultusunda TufeyL seçilmiştir. Sizi Tanıyalım Efendim:) |
RE: 19.Haftanın Konuğu TufeyL Efendim İsmim Emir 23 yaşındayım yarışmaya Kayseriden katılıyorum gibi oldu yahu :) |
RE: 19.Haftanın Konuğu TufeyL 1.Emir kardeş en çok sevdiginiz renkler nelerdir? 2. Ne tür kitapları okumayı seversiniz ? |
RE: 19.Haftanın Konuğu TufeyL hayırlı olsun Tufeyl.. 1. ilgi alanların nedir? 2. Öğrencimisin? Çalışıyormusun? |
RE: 19.Haftanın Konuğu TufeyL öncelikle tebrik ederim en nefret ettiğin şeyler nelerdir? hayatta en çok yapmayı isteğin şey veya şeyler? evlilik hakkında görüşlerin? bu kdr :) |
RE: 19.Haftanın Konuğu TufeyL Alıntı:
Teferruatlı ilmihal,kişisel gelişim,teknoloji ve Asr-ı Saadetten örnekler.. |
İlgi alanlarımı genelleyecek olursak internet başta geliyor onu takiben dergi okumak futbol,araba sürmek,masa tenisi birde sohbetlerde bulunmak.. Tâlebeyim,çalışıyorum.. |
En nefret ettiğim şeyler;Hesap sorulmaktan ve vermekten,dedikodudan,haksızlıktan,emir altına girmekten... En çok yapmak istediğim şey Dubaide saygın bir iş yerim olsun isterdim. Birde Amarika veya ingilteredede olabilir alternatifleri geniş tutalım :) Evlilik hakkında görüşlerim,olumsuz değil gerçi bu zamanda biraz zor..Evlilik güzel bir olay evleneceğim insana her türlü her imkanı sağlamak isterim.. |
RE: 19.Haftanın Konuğu TufeyL tşkler cevaplar için RABBİM gönlüne göre versin inş :) |
RE: 19.Haftanın Konuğu TufeyL Amin kardeşim.Sağolasın.. :) |
RE: 19.Haftanın Konuğu TufeyL haftanın konuğu hayırlı olsun Tufeyl kardeşim... dilerim dubaide kendi işini kurarsın...:) benim sana şimdilik sorum yok... Rabbim yolunu açık etsin... selametle... |
SAAT: 08:57 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.