![]() |
RE: 21.Haftanın Konuğu Tuğrulbey Hayırlı olsun efendim.Çocuklarınızı Allah bağışlasın benim bir sorum yok |
RE: 21.Haftanın Konuğu Tuğrulbey misafirliğiniz hayırlı olsun güzel paylaşımlarla beraber olmak dileği ile :) |
RE: 21.Haftanın Konuğu Tuğrulbey Alıntı:
Aslında aynen bende pişmanım mahcup000 Haftanın konugu hayırlı olsun tebrikler Efendi bir kişilik sergilediniz herzaman Ailenizle çocuklarınızla huzurlu yaşam diliyorum saygılar....... |
RE: 21.Haftanın Konuğu Tuğrulbey Hayırlı olsun konukluğunuz.Sizinle sorunumuzu hallettiğimizi düşünüyordum.Benden yaş olarakta çok büyükmüşsünüz.Eğer hala kırgınlık mevcut ise tekrardan özür dilerim. İzninizle sorularıma geçeyim; 1-Aktif siyasetle ilgilendiğinizi ifade etmişsiniz, siyaset ile ilgili görüşleriniz nelerdir? 2-Bende bir dönem siyasi bir yerde stajerlik yapmıştım ve kadrolaşma durumunun had safhada olduğunu gözlemlemiştim.Bu kadrolaşmanın artıları/eksileri nelerdir? 3-Azerbaycan ve Ermenistan arasındaki sorunlara Türkiyenin karıştırılması sizce mantıklımıdır?Türkiye ermenistan sınır kapısını açmalımıdır? Biraz siyasi ağırlık oldu ama şimdiden teşekkürler... |
RE: 21.Haftanın Konuğu Tuğrulbey nas, esma nur ve seher yeli teşekkür ederim...... şu ana kadar ğirdiğim siteler,de kendi sitem dahil hiç bir olumsuz davranışa maruz kalmadığım gibi hiç kimseyide üzmemeye özen gösterdim bura,da da öyle |
RE: 21.Haftanın Konuğu Tuğrulbey sevgili sırdaş türk kürt meselesi ile sorduğun soru çok detaylı cevaplar içeriyor bu mesele ile ilğili yorumuna katılıyorum deyip geçiştirsem kızma bana olurmu............ |
SAAT: 03:12 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.