![]() |
RE: 23.Hafta Konuğumuz Kurt Mehmet Alıntı:
|
RE: 23.Hafta Konuğumuz Kurt Mehmet Yeterlidir abiciğim de Alıntı:
|
RE: 23.Hafta Konuğumuz Kurt Mehmet ZAMANE GENÇLERİ Ellerinde telefon konuşurlar tam bir ton Türkçeyi pek sevmezler dillerinde fan fin fon! *** Hep markalı giyerler diskolara giderler ayran, çay dururken koka kola içerler. *** Okumayı sevmezler gerçekleri görmezler içki ve sigarayla harcanır gençlikleri. *** Tost, sandviç besinleri dijitaldir resimleri çılıgınca dansetmektir bütün düşünceleri. *** Şu zamane gençleri bilinmez hiç işleri Bu yel böyle eserse tez söner ateşleri. ******* |
RE: 23.Hafta Konuğumuz Kurt Mehmet sizi tanımak güzel.. kanım kaynadı size.. alkış000 |
sana gül atmasada taş atmayı bırakacaktır sonunda imzanı ve kullanıcı ismini değiştirsen iyi olur EKSİKAKIL=..........dir bence oysa siz öyle değilsiniz |
|
|
emekli olduğunuza göre yaşınız ilerlemiştir. var mıdır bi bağınız herhangi bir grupla,cemaatle? |
AKIL YAŞTA DEĞİL BAŞTADIR. her hangi bir gurup ve cemaatle bir bağım olmadı bu güne kadar |
RE: 23.Hafta Konuğumuz Kurt Mehmet elbette değil.. yaşınızla igili bi şey demedim zaten.. hani yaş ilerleyince insanlr bazı gruplara falan katılır. o açıdan sordum.. aslında şimdi baktım da lüzumsuz sormuşum.. özür dilerim.. |
SAAT: 11:56 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.