![]() |
RE: 27.Haftanın Misafiri Yağmur SANCAK Alıntı:
Aha benim güzeller güzeli sıpacan'ımdır kendisi İşte sevgi bu ya.. Yaklaşık 2,5 yıllık tanışıklıgımız, dostluğumuz, kardeşliğimiz, birbirimize verdiğimiz değer tartışılamaz. Sen benim gözümün nurusun,gözlerininbebeği gibi severim seni sıpacan (Eniştem çatlasın:P ) |
RE: 27.Haftanın Misafiri Yağmur SANCAK içsel derinliğini anlamam için seninle geçmiş uzun yıllarım olmalı muhterem...kusura bakma.böyle bir sevgi yarzım değil.. 'beni böyle sev seveceksen....' diyemediğim için üzgünüm...mahcup000 Uzun yıllara gerek yok muhterem, en fazla bi saat bana bi uğra kahve içmeye sfhfgshsfhsgh ,diğer sıpacanlar da öyle yaptı sonuç yukarda malum :=)))) |
RE: 27.Haftanın Misafiri Yağmur SANCAK inş muhterem..ama saygıyı aşacak sevgi almayım ben... |
RE: 27.Haftanın Misafiri Yağmur SANCAK Saygıyı aşan bir sevgi olup olmadıgını muhatapları biliyor zaten, ecrin muhtardan başla saymaya ,tamamı o sevginin ne olup ne olmadıgını bilecek kadar zekiler, daha bu konuda açıklama yapmayayım muhterem.. selametle... |
RE: 27.Haftanın Misafiri Yağmur SANCAK Selamun Aleyküm Yağmur Hanım bir kaç sorum vardı.... 1-? 2_ Zamanınızın ne kadarını bilgisayar başında geçiriyorsunuz? 3_ Etkilendiğiniz ve örnek aldığınız, tarihten, günümüzde yaşayan veya ailenizden bir kişilik var mı_? Varsa kim_? 4_ Geleceğe yönelik hayalleriniz ve planlarınız nelerdir_? 5_ Forumumuzda en çok dikkatinizi çeken, sizi en çok etkileyen isimler kimler_? 6_ Keşke dediğin ve hala pişmanlık duyduğun bir olay varmı_? 7_ En sevdiginiz yazar kimdir..? Kimleri dinlemeyi seviyorsun_? 8_ İçinde şunu yapmayı çok isterim dediğin şey nedir_? 9_ Forumda en cok sevdiğiniz bolum hangisidir_? 10_ Hayatınızda olmazsa olmaz dedikleriniz nelerdir..._? |
|
RE: 27.Haftanın Misafiri Yağmur SANCAK Ben yetişemedim ama hayrlı olsun yağmursancak kardeşim |
RE: 27.Haftanın Misafiri Yağmur SANCAK Eyvallah Yağmur Sancak abla:) yalnız 5 sorumu cvpsız bırakmışsın. ....dua ile |
|
RE: 27.Haftanın Misafiri Yağmur SANCAK Yağmur kardeşime şöyle bir soru yönelteyim Medineweb yazar kadrosu sizce nasıl görüşünüzü alabilirmiyim. |
SAAT: 21:48 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.