![]() |
RE: 41.Haftanın Misafiri Belgin misafirliğiniz hayırlı olsu inşallah. size bugün için bir soru sormayı düşünüyorum. evlilik deyince bize neler anlatırsınız? |
RE: 41.Haftanın Misafiri Belgin Alıntı:
|
RE: 41.Haftanın Misafiri Belgin soru soran ve soracak olan tüm arkadaşlarıma, ilmi konuda eksikliklerimin olması nedeniyle cevaplarımda hatalarımın olabileceğini belirtmek istiyorum.. selametle.. |
RE: 41.Haftanın Misafiri Belgin misafirliğiniz hayırlara vesile olsun |
RE: 41.Haftanın Misafiri Belgin s.a belginim tebrikler sana devir teslim yapmışız :D belginim sen bana kıyamadın ama ben sana kıyıcam :) hayatta en iyi yaptıgın şey birde olmassa olmazın nelerdir? yinede kıyamadım sayılır zor değil sorular :) |
RE: 41.Haftanın Misafiri Belgin Misafirliğiniz hayırlı olsun Allah yar ve yardımcınız olsun Belgin Kardeşim. Tefrika ve Cehaleti Din olarak görmede ısrar edenlere tavsiyeniz nedir? |
RE: 41.Haftanın Misafiri Belgin bir müslüman bayan olarak ; namaz kılmıyan,islami yaşamayan,önemsemeyen(Allah Korusun) eşinize tepkiniz ne olur? 1-hizaya gelmesi için direnir başarırım 2-ondan sorumlu olmadığım için hidayetine dua ederim. 3-dünyayı ona zindan ederim,olmazsa ayrılırım. 4-yuvam için herşeyine katlanırım. zor soru mu sordum :) |
RE: 41.Haftanın Misafiri Belgin - insanın insanı yönetmesi hakkında ne düşünürsünüz. |
|
hayatta en iyi yaptığım şey.. ne desem ki düşünceli000 iyi yemek yaparım, temizlik yaparım..aklıma ilk gelenler bunlar.. olmazsa olmazım ailem.. |
SAAT: 22:10 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.