![]() |
56.Haftanın Misafiri ''Esracık '' Yönetimin almış olduğu kararla bu haftanın misafiri ''Esracık'' kardeşimiz secilmiştir. yönetim adına kardeşimize hoş geldiniz der kendisini tanıma fırsatı buluruz inşallah BUYRUN KARDEŞİM sizi tanıyalım |
RE: 56.Haftanın Misafiri ''Esracık '' Ohhh sayın yönetim, iki dakkada seçim yapıp bizi haftanın misafiri ilan etmiş :))) Yahu benim bildiğim misafirlik, tık tık, gomşu deyze, annem size oturmaya gelecek,müsait misiniz falan filanla başlar , dabi çocum dabi buyrun afrn* dendiğinde misafirliğe gidilir. İmdi ben kimin kapısına henüz doğmamış çocuğumu gönderdim biri beni aydınlatsın lütfen düşünceli000 |
RE: 56.Haftanın Misafiri ''Esracık '' Esracık kardeşim özele girilmeden sizi misafir edeceğiz Kardeşimize ilk soruda benden gelsin : Sizce Bilgi ne ile tamamlanır ? |
RE: 56.Haftanın Misafiri ''Esracık '' Bilgi, BİLGİLENDİRİLMEMEK ile tanımlanıyor olabilir mi sayın sevdasını yitirmişşşş sopa000 |
RE: 56.Haftanın Misafiri ''Esracık '' Değerli kardeşim misafirliğiniz hayırlı olsun HOŞ GELDİNİZ c* umarım misafirliğiniz rahat gecer inşallahc* |
RE: 56.Haftanın Misafiri ''Esracık '' Yaka paça misafir edildim, kendi boynumu giyotine uzatmış gibi hissediyorum Kurt kardeş, mümkünse kırmızı başlıklı kızı kurtar :=)))) Yoksa rahat geçecek mi bilemiyorum :=)))) |
RE: 56.Haftanın Misafiri ''Esracık '' Alıntı:
Yaka paça misafir edildim, kendi boynumu giyotine uzatmış gibi hissediyorum giyotin 1800 lü yıllarda kaldı sanırım MEDİNEWEBDE bu kadar acımasız insan yoktur sanırım istersen tabiki EDİTÖRLÜĞE bile aday gösterilebilirsin saygılar |
RE: 56.Haftanın Misafiri ''Esracık '' Bi sabah uyanıp kendimi editör olarak görmek istemem, ölümü gösterip kansere razı ediyorsunuz he :) Pes ettim sorun sorularınızı ağlayan000 |
RE: 56.Haftanın Misafiri ''Esracık '' Hayatı Bir resimle anlatmanız istenseydi Ne cizerdiniz |
RE: 56.Haftanın Misafiri ''Esracık '' Sorum şu: Bir insanın sorumluluğu islamı kabul ettiğini söylediği tarihtenmi başlar yoksa islamın hak din olduğunu fark ettiği tarihtenmi başlar. mesela bir şahıs islamın hak din olduğunu 2010 yılında idrak etmiş olsun ama 2015 yılına kadar islamla mücadele etsin. 2015 yılında müslüman olan bu şahsın sorumluluğu 2010 yılındanmı başlar 2015 yılındanmı başlar. |
SAAT: 11:59 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.