![]() |
79.Haftanın Konuğu mecnun 79.Haftanın konuğu mecnun cnm kardeşim öncelikle tebrik ederim :) gazan mübarek olsun :) |
Cevap: 79.Haftanın Konuğu mecnun teşekkür ederim ablacım :) |
Cevap: 79.Haftanın Konuğu mecnun Tebrik ederim....hayırlı olsun..:) |
Cevap: 79.Haftanın Konuğu mecnun Alıntı:
teşekkür ederim kardeşim daha iyisi başına :) |
Cevap: 79.Haftanın Konuğu mecnun öyle tebrik töreni ile olmaz.tören bitsin bakalım. anlat bakalım mecnun kimdir ? :) |
öyle çok iyiydi abi :) 24 yaşındayım elazığ da ikamet ediyorum..açıköğretimden ilahiyata hazırlanıyorum hocalarımın zoruyla :) başka bişey gelmiyor aklıma :) |
Cevap: 79.Haftanın Konuğu mecnun misafirlerimize geleneksel sorularımızı soralım kamer hocam geçen hafta unutmuşuz özür :) bi dahaki misafirliğinize inş :) insanlarla iletişiminiz nasıldır? güler yüzlü müsünüz? ağlar mısınız? ağlarsanız neden? hiç unutamadığınız en kötü gününüz? hiç unutamadığınız en mutlu gününüz? mutluluk sizin için ne ifade ediyor? kimler için nelerden vazgeçersiniz taviz verirsiniz? hayat felsefeniz nedir? iki yolunuz var birincisi kariyer ikincisi aşk ?hangisini seçerdiniz? yaptığınız en büyük çılgınlık? Hayatı Bir resimle anlatmanız istenseydi Ne cizerdiniz ? Hiç gün batımını izlediniz mi? Her güneşin batışında ömrünüzden bir günün gidişi sizi üzüyor mu? Hayatta en cok kıymet verdiğiniz? bi şeyle uğraşmaktan ne zaman vazgeçersiniz? size göre sevgi size göre macera size göre hayal size göre kardes size göre dost size göre aile size göre eş size göre hayat.. size göre insan size göre özlem sizegöre hasret size göre beklemek size göre gitmek size göre mutluluk size göre endişe size göre özgürlük bi gün herşeyi bırakıp kaçmak isteseniz nereye gidersiniz? (-) ler (+) ları hep götürür mü? sonuna kadar dayanır mısınız yoksa hemen mi pes edersiniz? ölmeden önce yapmam gerek dediğiniz bişe var mı? ne tarz müzikler dinlersiniz? forumda sizi en mutlu eden olay? forumda sizi en çok üzen olay? forumda en çok ilginizi çeken konular? hayat size ne öğretti? hayatınızda illa yapın dediğin bişe var mı bize? |
Cevap: 79.Haftanın Konuğu mecnun Esma-nur bacım bizim adımıza bütün soruları sormuş maşallah:) DUR bunun üzerine bende küçük bir fıkra anlatayım O gün ödevlerini yapan öğrenciiler başlamışlar öğretmenlerine Mazeretlerini anlatmaya Kimisi elektrik yoktu demiş Kimisi misafirlerimiz geldi Kimisi hastaydım demiş Derken sırası gelen son öğrenci ağlamaya başlamış Öğretmen çocuğum sen ödevini niye yapmadın niye ağlıyorsun diye sormuş. Küçük öğrenci öğretmenim: Bütün mazeretleri söylediler bana söyleyecek mazeret kalmadı ondan ağlıyorum demiş. Mecnun editörüm haftanın konuğu koltuğun hayırlı olsun. BEN sorularımı daha sonra soracağım inşallah |
Cevap: 79.Haftanın Konuğu mecnun Bunlar ne ESMA_NUR :) destan mı yazdın :) MECNUN kardeşim kolay gelsin başa gelen çekilir..ALLAH' IM SEN KORU :) |
teşekkür ederim abi..çok düşünme soru ama olurmu:) |
SAAT: 08:14 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.