![]() |
Cevap: 2012 2. haftanın misafiri talibetün Tekrar hoşgeldin aramıza kardeşim..Hayatımızda hepimizin bir sınavı var RABBİM Hakkıyla kazanmayı nasip eylesin.RABBİM sana en güzel mertebeyi vermiş HAFIZ olmak herkezin isteyipde başaramadığı şey şükür, elhamdülillah.. Bundan sonraki hayatında başarılar dilerim.. slm ve dua ile... |
Cevap: 2012 2. haftanın misafiri talibetün Alıntı:
|
Cevap: 2012 2. haftanın misafiri talibetün Hangi takımı tutuyosun ablam Ağzı-Açık000 |
|
gülümseyen000 güzel bi takım :) sitemizle nasıl tanıştınız :) forumu nasıl buldunuz..üye olmaya nasıl karar verdiniz |
Rabbim ayırmasın selametle |
Cevap: 2012 2. haftanın misafiri talibetün Hayırlı olsun Değerli Kardeşim... Size üç sorum olacak: Kur'an Tek Kaynakmıdır Temel Kaynakmıdır? Kuransız Sünnet Sünnetsiz Kuran sizin için ne ifade eder? Taklidi ve Tahkiki İman arasındaki farkları açıklayabilirmisiniz.. Allah'a emanet olun Talebe kardeşlerime çok ağır soru sormak istemediğimden kısa sorular sordum ... |
Cevap: 2012 2. haftanın misafiri talibetün Yitiksevda;Hayırlı olsun Değerli Kardeşim... Size üç sorum olacak: Kur'an Tek Kaynakmıdır Temel Kaynakmıdır? sayın abim bana göre Kuran temel kaynaktır ancak Kuran ve sünnet olunca dinim bütünleşir Kuransız Sünnet Sünnetsiz Kuran sizin için ne ifade eder? Süzgecimiz kuran olmalı ki sünneti anlayalım. NE KURANSIZ SÜNNET OLUR NE SÜNNETSİZ KURAN!!! Taklidi ve Tahkiki İman arasındaki farkları açıklayabilirmisiniz.. bu konuya üstad Said nursinin yorumuyla cvb vermek istiyorum Evet, iman-ı taklidi, çabuk şüphelere mağlup olur. |
amin inşaAllah..sizde iyiki varsınız :) |
SAAT: 09:59 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.