![]() |
2012 14. Hafta'nın Misafiri Suhtem Selamun Aleyküm arkadşlar bu haftanın misafiri aramızayeni katılan''Suhtem'' kardeşimiz . Misafirliğin hayırlı olsun.Kardeşimizi tanımak isteriz .Arkadaşlar tebrik ve sorularınızı sunabilirsiniz.Buyrun:) |
Cevap: 2012 14. Hafta'nın Misafiri Suhtem misafirliğiniz hayırlı olsun sayın suhtem,esma nurdan sonra bende tebrik ediyor ,hayırlı olsun diyorum.c* |
Cevap: 2012 14. Hafta'nın Misafiri Suhtem misafirliğin hayırlı olsun suhtem |
Cevap: 2012 14. Hafta'nın Misafiri Suhtem Hayırlı Olsun Kardeşim... |
Cevap: 2012 14. Hafta'nın Misafiri Suhtem misafirliğiniz MEDİNEWEB ve sizin için hayırlı olur inşallah |
Cevap: 2012 14. Hafta'nın Misafiri Suhtem misafirliginiz huzurla dolsun efendim... |
Cevap: 2012 14. Hafta'nın Misafiri Suhtem hoşgeldinizzz hayrolsun inşAllahhh c* |
Cevap: 2012 14. Hafta'nın Misafiri Suhtem misafirliğiniz hayırlı olsun emin olun ki misafir değil bu sitede kalıcı olucaksınız bağimlilik yaratıcak bilgisayarın başından kalkamayacaksınız :)ha arada annenizde bu duruma kızabilir ama değer ya:) |
Cevap: 2012 14. Hafta'nın Misafiri Suhtem Başta Esma abla olmak üzere tüm arkadaşlara ÇOKK HOOOŞ BULDUM diyerek saygı ve sevgilerimi iletiyorum ..c* Ayrıca güzel temennilerde bulunan (mihrinaz ,mehmet akif ,kurt mehmet ,yitik sevda,iklimya,incesızı ve nazlı turan )arkadaşlarıma içten teşekkür ediyorum ...ArO* |
Cevap: 2012 14. Hafta'nın Misafiri Suhtem ikramlık sorularınız gelmemiş,ama endişelenmeyin eli kulağındadırgülümseyen000.sevgili esma nurun unutacağını sanmıyorum.kendinizi bize tanıtırmısınız suhtem |
SAAT: 07:52 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.