![]() |
2012 15. Hafta'nın Misafiri f_kryln Selamun Aleyküm arkadaşlar bu haftaki misafirimiz forumun emektar üyelerinden değerli f_kryln :) Misafirliğin hayırlı olsun diyoruz kızımıza . Bu arada misafirimiz ümre ziyaretini gerçekleştirmiş ALLAH c.c kabul etsin diyoruz . Buyrun arkadşlar tebrik ve sorularınızı sunabilirsiniz.''Özele Girmeden ltfn'' |
Cevap: 2012 15. Hafta'nın Misafiri f_kryln beklenen misafir hoşgeldinn Misafirliğin hayrolsun ne demiştin çay mı içecektik :) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] ben bu çayı çok beğendim bu ara buna takıldım afiyet olsunnn... |
Cevap: 2012 15. Hafta'nın Misafiri f_kryln misafirliginiz huzur ve mutlulukla dolsun insallah, hos safa geldiniz. |
Cevap: 2012 15. Hafta'nın Misafiri f_kryln misafirliğiniz hayırlı olsun,umreden gelmişsiniz ,allah kabul etsin,bizleride nasip etsin inşallah.ziyaretiniz nasıl geçti,o mübarek beldeyi benim gibi henüz görememiş olanlarlada paylaşırsanız sevinirim.ayrıca ilk gidişinizmiydi.dua ile... |
Cevap: 2012 15. Hafta'nın Misafiri f_kryln misafirliginiz hayırlı olsun kardeşim..kolay gelsin inşallah..:) |
Cevap: 2012 15. Hafta'nın Misafiri f_kryln f_kryln misafirliğiniz hayırlara vesile olması duası ile değerli kardeşim... |
Cevap: 2012 15. Hafta'nın Misafiri f_kryln haftanın misafiri bölümüne hoşgeldiniz:) bize kendinizi tanıtırmısınız |
Cevap: 2012 15. Hafta'nın Misafiri f_kryln Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
98 peygamber yatağı kabe.günahlarımızdan kararan,aslında beyaz olan kararmış hacerul esved.Habibullahın ayaklarının değdiği yerlerde gezmeyı hissetmek.incitmemek için adım atmaktan korkmak.kabenin damında bilalın ilk ezanını hayal etmek. bir kez gitseniz ayrılamazsınız.ayrılık halinde hem kavuşma ile yanıp tutuşursunuz.Allaha şükür haccımızı geçen sene yapmıştık.umre fırsatları olsa en büyük hasretimi teskin etmiş oluyorum.ramazan da inş ölüm hariç hiç bir engel tanımam gidecem. gücü olan gitsin ne olursunuz gidin. Alıntı:
|
Cevap: 2012 15. Hafta'nın Misafiri f_kryln Alıntı:
Allah Razı Olsun abla. Alıntı:
adım fazilet.22 yaşındayım.bir kursta kuran öğreticiliğini yapıyorum.ilahiyat okuyorum sizin gibi öğrenciyim.kuran hafızıyım.medinewebi sizleri çok seviyorum. :) |
Cevap: 2012 15. Hafta'nın Misafiri f_kryln misafirliğin hayırlı olsun f_kryln sen kaçıncı sınıfsın |
SAAT: 13:32 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.