![]() |
Cevap: 19. Haftanın Misafiri Elvin Meyra Alıntı:
teşekkür ederim allah razı olsun malumunuz hafta sonu olunca beylerin ve çocukların dinlenme günü hanımların ve annelerrin yoğun mesai günleridir hafta sonu birde programımız vardı dışarda derken uğrayamadım ozr* |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
yook yok 1 hafta bile fazla sıyla yeter artar ArO* |
Alıntı:
|
ELVİN: Cennet çiçeği, Gökkuşağının herbir tayfına verilen isim Orta Asya'da açan bir kır çiçeğinin adı, bir gülün renkli yaprağının üzerindeki su damlası, eli açık cömert MEYRA:parıldayan ışık anlamına geliyor (güzel bir kız ismi ) dillere göre anlamları değişiyor duyduğumda benim çok haşuma gitmişti şimdi iyiden iyiye benimsedim dışarıda biri seslense dönüp bakarım heraldegülümseyen000 |
|
Cevap: 19. Haftanın Misafiri Elvin Meyra Misafirliğiniz hayırlı olsun |
Cevap: 19. Haftanın Misafiri Elvin Meyra misafirliğiniz hayırlı olsun kardeşim |
Cevap: 19. Haftanın Misafiri Elvin Meyra Misafirliğiniz hayırlı olsun kardeşim ..Hoşgeldiniz tekrar aramıza... |
Cevap: 19. Haftanın Misafiri Elvin Meyra elvin misafirliğin hayırlı olsun arkadaşım.seni misafir olarak ağırlamakta çok güzel.istişare bölümünde uzun zamandır görüşemiyorduk seni misafir görünce çok sevindim,tekrar hoşgeldinc*c*hayırlı olsun |
SAAT: 08:02 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.