![]() |
Cevap: Bu Haftanın Konuğu HAMİT-KUŞ Kardeşimiz Alıntı:
:) amin ecmain inşaAllah :):) siz 3 nokta olarak görün kendinizi bence :):) bu forumda hiç kimse tek nokta değildir :) soru düşünüyorum düşünceli000 hamit-kuş un daha doğrusu kuş un bi özelliği varmış sanırım size öyle denmesinin yani :) daha önce öyle bi yazınızı okudum diye hatırlıyorum özel değilse onu sorabilirmiyim..özele giriyoda cevaplamak istemezseniz pas hakkınızı kullanın :):) size kolaylıklar diliyorum c* |
Alıntı:
|
|
|
Cevap: Bu Haftanın Misafiri HAMİT-KUŞ Kardeşimiz Alıntı:
|
Cevap: Bu Haftanın Misafiri HAMİT-KUŞ Kardeşimiz Misafirliğiniz hayırlara vesile olması duası ile... |
Değerler ''inandıklarımızsa'' eğer,hiçkimse tüm değerlerden vazgeçmeye layık değildir... |
ayrıca.....kalbimin sahibine HİÇKİMSE diye hitap edemzsin.. eyer bilseydin....vazgeçtiklerimin layık olmadığını anlardın... |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri HAMİT-KUŞ Kardeşimiz hamit kuş kardeşim sanırım büyük bi sınavdan geçmişsiniz kazananlardan olmuşsunuzdur inşaAllah..cevaplar için teşekkür ederim..sizi daha yakından tanımış olduk :):) ewt arkadaşlar soru yokmu :) |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri HAMİT-KUŞ Kardeşimiz Hayırlı olsun Kardeşim Sorularım ilerleyen saatlerde gelecek Allah zihin açıklığı bahşetsin size ve hepimize... |
SAAT: 12:00 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.