![]() |
Bu Haftanın Misafiri Enderhafızım ^^ Selamun Aleyküm Form Ailesi :) Bayramda alıştık misafirlere Ender kardeşimiz bizle bayramlaşmamış galiba bi tozunu alalım gülümseyen000 Hoşgeldin Enderhafızım hayırlı olsun misafirliğin...Bayram misafirine ikramsız olmaz , [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hepimize yetsin :) Arkadaşlar buyrun tebriklerinizi ve sorularınızı (özele girmeden) sorabilirsiniz... İkramlık sorular gelecek muhakkak en kolayından başlıycam bize söylemek istediğin kadarıyla enderhafızım ??? |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri Enderhafızım ^^ misafirliginiz hayırlı olsun insallah... yanlıs hatırlamıyorsam imzanızda isyankar bir resim vardı, size göre neyi ifade ediyordu ki kullandınız .) cok özel olduysa pass. |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri Enderhafızım ^^ Misafirliğiniz hayırlı olsun der,Tüm hayatınız boyunca Allahu Tealanın hep hayırla karşılaştırmasını dilerim. |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri Enderhafızım ^^ Misafirliğiniz hayırlı olsun...RAHMAN yar ve yardımcınız olsun her daim... |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri Enderhafızım ^^ misafirliğiniz hayırlı olsun kardeşim :):) benim merak ettiğim gerçekten hafızmısınız diyecektim de geçen bi konuda yazdığınızdan anladım :):) |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri Enderhafızım ^^ Aleykum selam misafirliğiniz mübarek olsun hafız :) |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri Enderhafızım ^^ konukluğunuz hayırlı olsun bikaç soru sorayım gelmişken... en sewdiğiniz huyunuz ne? sewdiğiniz renk çocuklarla aranız nasıl? çocuklara nası bi dünya bırakmak isterdiniz? |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri Enderhafızım ^^ Alıntı:
o imza çok eskiden kalmıstı bir önemi yok;):) |
|
|
inş. efem;) en sewdiğiniz huyunuz ne? sevdiğim bir huy aklıma gelen yok şimdilik sewdiğiniz renk? Mavi çocuklarla aranız nasıl? Çocukları severim, birdönem yaz kuran kurslarında yardımcı oluyordum ama bazende sınırlarım zorlanabiliyor:) çocuklara nası bi dünya bırakmak isterdiniz? Allahın hükümleri ile hükmedilen bir dünya olmasını isterim tabikide |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri Enderhafızım ^^ Buyrun forumumuzun geleneksel sorularına[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] insanlarla iletişiminiz nasıldır? güler yüzlü müsünüz? ağlar mısınız? ağlarsanız neden? hiç unutamadığınız en kötü gününüz? hiç unutamadığınız en mutlu gününüz? mutluluk sizin için ne ifade ediyor? kimler için nelerden vazgeçersiniz taviz verirsiniz? hayat felsefeniz nedir? iki yolunuz var birincisi kariyer ikincisi aşk ?hangisini seçerdiniz? yaptığınız en büyük çılgınlık? Hayatı Bir resimle anlatmanız istenseydi Ne cizerdiniz ? Hiç gün batımını izlediniz mi? Her güneşin batışında ömrünüzden bir günün gidişi sizi üzüyor mu? Hayatta en cok kıymet verdiğiniz? bi şeyle uğraşmaktan ne zaman vazgeçersiniz? size göre sevgi size göre macera size göre hayal size göre kardes size göre dost size göre aile size göre eş size göre hayat.. size göre insan size göre özlem sizegöre hasret size göre beklemek size göre gitmek size göre mutluluk size göre endişe size göre özgürlük bi gün herşeyi bırakıp kaçmak isteseniz nereye gidersiniz? (-) ler (+) ları hep götürür mü? sonuna kadar dayanır mısınız yoksa hemen mi pes edersiniz? ölmeden önce yapmam gerek dediğiniz bişe var mı? ne tarz müzikler dinlersiniz? forumda sizi en mutlu eden olay? forumda sizi en çok üzen olay? forumda en çok ilginizi çeken konular? hayat size ne öğretti? hayatınızda illa yapın dediğin bişe var mı bize? kolay gelsin... |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri Enderhafızım ^^ Buyrun forumumuzun geleneksel sorularına[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] insanlarla iletişiminiz nasıldır? her insanda farklıdır ama genelde herkesle anlasırım:) sıcak diyelim:) güler yüzlü müsünüz? evet:) ağlar mısınız? ağlarsanız neden? duygusal yönüm illaki var:) hiç unutamadığınız en kötü gününüz? kursda çocukken hocaları kandırmıstık 1 ay boyunca :)onun sonucu kötü olmustu:D hiç unutamadığınız en mutlu gününüz? Söz gecem diyebilirim:) mutluluk sizin için ne ifade ediyor? Güzel mutlu islam ile şereflenmiş bir aile. kimler için nelerden vazgeçersiniz taviz verirsiniz? nelerin taviiz vermek istenmesine baglı:) hayat felsefeniz nedir? felsefe ile işim olmaz ki:D iki yolunuz var birincisi kariyer ikincisi aşk ?hangisini seçerdiniz? 2 şık ı tercih ederim yaptığınız en büyük çılgınlık? babam çok fazla onaylamadıgı halde arkadasımla tren gezisine çıkmıstım sanki, ankara kayseri falan:) ve aşırı yağıs bile yağsa yağmur altında yürürüm:) Hayatı Bir resimle anlatmanız istenseydi Ne cizerdiniz ? resim çizemem ki:D öyle bir sanatım maalesef beceemiyorum:) Hiç gün batımını izlediniz mi? Her güneşin batışında ömrünüzden bir günün gidişi sizi üzüyor mu? izledim ve her an ömürden gidiyor:) Hayatta en cok kıymet verdiğiniz? Sevdiğim beklediğim. bi şeyle uğraşmaktan ne zaman vazgeçersiniz? kolay kolay gecmem size göre sevgi size göre macera size göre hayal size göre kardes size göre dost size göre aile size göre eş size göre hayat.. size göre insan size göre özlem sizegöre hasret size göre beklemek size göre gitmek size göre mutluluk size göre endişe size göre özgürlük bi gün herşeyi bırakıp kaçmak isteseniz nereye gidersiniz? insan hiç terkeder mi ki bu güzelikleri:;) (-) ler (+) ları hep götürür mü? her zaman değildir:D bazı sınavlarda bile yanlıslar doğruyu götürmüyor.:) sonuna kadar dayanır mısınız yoksa hemen mi pes edersiniz? olaya bağlıdır bu;) ölmeden önce yapmam gerek dediğiniz bişe var mı? hafızlığımı daha sık tekrarlamak istiyrum ne tarz müzikler dinlersiniz? bir çok tarzda;) 406 GB sadece müzik arşivim var:D forumda sizi en mutlu eden olay? mizah diyelim:) forumda sizi en çok üzen olay? ,,,,,, (mp3 koyamıyoruz:)) gerçi mp3 türkiyede yasak:D forumda en çok ilginizi çeken konular? güzel yazılar, Dua, mizah hayat size ne öğretti? ... hayatınızda illa yapın dediğin bişe var mı bize? evladınızı kuran kursuna bile verseniz takip ediniz, o an sadece bir iki ders değil emin olun bir çok dersi kaldırabiliyor, saece kuran değil okul ve kuran derslerini aynı anda verilebilir |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri Enderhafızım ^^ Selamün Aleyküm e.hafızm..hayırlı uğurlu olsun inşllh.)) |
|
Cevap: Bu Haftanın Misafiri Enderhafızım ^^ EnderHafızım Hayırlı olsun size sorularım gelecek Allah yardımcınız olsun... |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri Enderhafızım ^^ misafirliğin hayırlı olsun inş kardeşim kolay gele... (: |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri Enderhafızım ^^ misafirliğiniz size ve medineweb ailesine yararlı olur inşaallah... size ilk sorum şu,sizce kuran nedir ve neyi ifade eder,hayatınızdaki yeri neresidir,aklınızdan yüreğinizden dökülenleri bizlerle paylaşa bilirmisiniz.. diğer sorularda gelecek bu soruya vereceğiniz cevaptan sonra inşaallah:) |
Kuran Kerim Rabbimizin sözü kelamı hükmüdür, bizlere yol göstericidir Rehberdir, Peygamber efendimizin hayatı ise ashabı ile birlikte bizlere canlı örnektir. Hayatımızdaki yeri ise sadece arapçasını okuyup yatmak değildir olmamasıda gerekir, işte birisi öldü hadi yasin okuyalım, ölünün 7 40 52 oldu hadi kuran okuyalım, tabi buarada okumak için raftan alınan kuranda nedense dısı tozlanmıs olur, o kadar çok alıp okuyoruz ki, neyse kuran her anımızda olması gerekir, okudugumuz anlayarak okumalıyız, illa arapça öğrenmek gerek hayırr, okurken her ayteri yada sayfayı birde mealinden okumak gerek, yada önce kısa süreleri anlamlarını anlamak lazım, neden zaten genel itibari millet kısa sürelerle namaz kılıyor, birtaneside demezki ben namz kılıyorum ama acaba ne diyorum bunları okurken, neyse kuranı anlayarak Rabbimizin kelamı her anımızda olması vesselam. ben doğru düzgün birsey anlatamam bilginize, yazı edebiyat sıfır dır bende:) |
|
Müsait oldukça, bildiğimiz birşeyse neden olmasın;9 |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri Enderhafızım ^^ Halkının yüzde doksanından fazlasının müslüman olarak tanımlanan türkiye toplumunun hayatını inşa ettiği ve referans olarak kurandan beslendiğini söyleye bilirmiyiz. sizce müslüman toplum denince sadece ibadetlerde refarens olarak kuranı almak yeterlimidir,yoksa başka nelerindede kuran olmalıki bu toplum islam toplumu olsun.. |
Kurani kerim sadece ibadetlerde ornek alinmaz ki, herseyde alinir. Peygamber efendimiz baba idi, komutan idi gibi her konuda herseyde kurandan mutlaka beslenilmesi gerekir, Her alanda herseyde kisacasi kuran ile hukmedilmesi lazim ki, Rabbimizin hukumleri faal olmasi lazim ki islam devleti olsun |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri Enderhafızım ^^ Misafirliğiniz hayırlı olsun |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri Enderhafızım ^^ cevaplarınız içn teşekkürler, bi başka sorumda şöyle,bu gün gerek bizler,gerek kendini islami olarak tanımlayan toplumlar,var deyip kabul ettikleri Allah sosyal hayatlarında[mızda],da varmıdır. örneğin,yönetimde,işimizde,aşımızda,eşimizde,insan larla ilişkilerimizde,yani sosyal hayattada Allah var diyebilirmiyiz,yoksa sosyal hayatda Allaha ortak koşulmuşmudur ve Allah yok sayılmışmıdır |
günümüzde ki okullar iş hayatların hemen hemen hersey Sizce Allah ın hükümleri dikkate alınarak mı işlem yapılıyor, Allahın hükümleri ile hükmedilmeyen bir yerde elimizden ne kadarı geliyorsa hayatımızda o kadarını yapıyoruzdur bence.;) eskiden hanımlar calısmazdı, şimdi hanımlar çaşlısıyor karma yerde, özel şirketler sekreter alacak bayan olsun acık olsun güzel olsun genç olsuna bakıyor, daha bunlara kadar günümüzde neler var, önce her müslüman kendisinin bir tebliğ görevlisi (davetçi) olduğu bilecek sonra en yakınındakine öğretecek ki, büyüyelim, davet sadece camide imamın görevi değildir, hakeza olsada her imam yapmıyor diyebiliriz, yapanlarda illa ki var, (...) ilim sahibi olmak kolay değil, ilim sahibi olanlarında kıymeti bilinmiyor maalesef:( |
|
|
Cevap: Bu Haftanın Misafiri Enderhafızım ^^ misafirliyin hayırlı olsun. |
|
|
Cevap: Bu Haftanın Misafiri Enderhafızım ^^ s. a misafirliğiniz hayırlıolsu sorum imzanızın altındaki link neden yasaklı önce ne vardı |
4shared upload sitesidir.. Bir çok site türkiye de yasaklanmıştır, özellikle mp3 den dolayı, film dizi ne bilim oyun piyasada satılan cd ler dvd ler bluray ler hersey uplaod edilebilinir, ama türkiye de yasaklıyor, Rapid de şikayet alınca mesela direk linkini siliyor, o yuzden pek yasaklanmadı rapid::) |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri Enderhafızım ^^ misafirliğiniz hayırlı olsun enderhafızım, |
|
Cevap: Bu Haftanın Misafiri Enderhafızım ^^ selamun aleykum kardes misafirliginiz hayirli olsun. ben de bir soru sormak istiyorum... " Kulum bana nafile ibadetlerle yaklaşmaya devam eder, sonunda sevgime erer. Onu bir sevdim mi artık ben onun işittiği kulağı, gördüğü gözü, tuttuğu eli, yürüdüğü ayağı (aklettiği kalbi, konuştuğu dili) olurum."(Buhârî, Rikak 38.) bu hadisi seriften ne anlamaliyiz? |
İnsanlar ibadetlerinde ne kadar ihlaslı samimi olurlarsa Rabbine o kadar yakın hisseder, Rabbimize ne kadar çok şükredersek o kadar yakınlasırız. |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri Enderhafızım ^^ selamün aleyküm bn de haftanın misafiri olmak istiyorum... ;) |
|
Cevap: Bu Haftanın Misafiri Enderhafızım ^^ enderhafızım misafirliğiniz hayırlı olsun bilgisayarda çok iyisin ben eğitimini ve mesleğini merak ediyorum kusura bakma daha önce sorulduysa her sayfayı incelemedim |
SAAT: 14:33 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.