![]() |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''sirace'' Kardeşimiz Alıntı:
rica ederim :):) vaktim çok dardı ancak bu kadar oldu yoksa daha bi ışıltılı yapardım :) |
|
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''sirace'' Kardeşimiz misafirliğin hayırlı olsun sirace |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''sirace'' Kardeşimiz Misafirliğin Hayırlı Olsun kardeşim. |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''sirace'' Kardeşimiz (:Hayırlı uğrlu olsunn misafirlğn tavşanlı kıss.)) tavşanına byldmmevet000 |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''sirace'' Kardeşimiz HAyirli olsun ins, misafirliginiz :) Soru 1:) booomm olmak nasil birseydi ki acaba:) Dermisimmm:):):) |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''sirace'' Kardeşimiz selamün aleyküm misafirliğiniz hayırlı olsun.... |
Cevap: Bu Haftanın Misafiri ''sirace'' Kardeşimiz kısaca kendimden bahsediyim ben 19 yaşındayım aslen hatay lıyım. ama babamın mesleginden dolayı hayatımın 2 senesi sivas 12 senesi adana nın karataş ilçesi 1 sene adana merkez 4 senemde şuanlki bulungum yerde gecmekde. :)ilahiyat önlisas 1. sınıf öğrencisiyim |
|
2.Aile dostumuzun kızları nur ablam her konuda örnek aldığım kişi hem dini hem de karıyer hayatı çok dikkatımı çekiyor:) 3.hııım :).çok şanslıyız bu aralar bol yagmur var boy 1.68 çıkıp bizzat tes edeyim boyumda kıpırdama olursa bilgilendiririm sizlerigülümseyen000m20 |
SAAT: 03:56 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.