![]() |
Cevap: Bu Haftanın Konuğu ''muuskem'' Kardeşimiz Alıntı:
|
Cevap: Bu Haftanın Konuğu ''muuskem'' Kardeşimiz merhaba muuskem,ikinci sorum şu... Gerek müslüman,gerek müslüman olmayan her insanın en çok ihtiyacı olduğu şey ADELETTİR,her insanda bu kavramı kullanmıştır çoğu kez,her insanın adelet anlayışı veya tanımına baktığımda hep farklı tanımlar çıkıyor,buda ya insanlar adeleti hiç yaşamadıkları için ve adelete şahid olmadıkları için ADELETİ TANIMLAYAMIYORLAR,yada gerçekten adeletin ne olduğunu bilmiyorlar buna göre istekleride farklı oluyor adeletten yana,BU BAĞLAMDA SORUM ŞU SİZCE ADELET NEDİR..bizimle kısa bi aklınızdan geçenleri paylaşırmısınız,şimdiden teşekkürler.. |
|
Cevap: Bu Haftanın Konuğu ''muuskem'' Kardeşimiz misafirliğiniz hayırlı olsun |
bende 19,20 yaşında bayan kız kardeşimiz sanıyordum :) kusura bakmayın hocam |
|
Cevap: Bu Haftanın Konuğu ''muuskem'' Kardeşimiz Sizce İslam dini çatısı altında yüreği,bedeni,maddi ve manevi bütün sahip oldukları ile hizmet eden insanlar ( Hakkı gözetip ) neden ufacık şeylere takılır ? Ve birlik ve bütünlüğü,kardeşliği saçma sapan takıntılarına alet ederler ? İslam dini kardeşliği ön plana çıkartmışken insanların gruplaşmasına nasıl bir tepki yada önlem alınabilir ? |
ArO* |
|
dilimin döndüğünce yukarıda cevaplamaya çalıştım.Herşeyin en doğrusunu Allah bilir... |
Ayrıca 4.soruya verdiğiniz cevap ve DUANIZ biraz garip olmuş arkadaşım Bİ maun süresini gözden geçirin,YANILMIYORSAM ordakilerden olmamamız için İNŞAALLAH demek lazım değilmi:),veya ben mi yanlış anlamışım...teşekkürler şimdideden.. |
Maun suresindeki insanlar gibi derken yetimi itip kalkmamayı,namazı gösteriş için kılmamayı ,zekat ve sadaka vermek gibi... ArO* |
SAAT: 05:23 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.